Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali transferă un jucător în Germania. Răsturnare de situaţie la FCSB

Gigi Becali transferă un jucător în Germania. Răsturnare de situaţie la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este foarte aproape să transfere un jucător în Germania. Nemţii scriu că negocierile pentru transferul lui Dragoş Nedelcu la Fortuna Dusseldorf sunt aproape finalizate şi ele au fost confirmate inclusiv de directorul sportiv al echipei.

Surpriză pe piaţa transferurilor. Gigi Becali a anunţat că-l lasă pe Dragoş Nedelcu să se transfere la o echipă din Cipru, sub formă de împrumut, dar mijlocaşul de 24 de ani este mai aproape de Germania.

O publicaţie din Germania scrie că negocierile dintre FCSB şi Fortuna Dusseldorf sunt aproape finalizate şi mijlocaşul ar urma să se transfere sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Gigi Becali transferă un jucător în Germania. Răsturnare de situaţie în cazul lui Dragoş Nedelcu

Miercuri, Gigi Becali a declarat pentru ProSport că Dragoş Nedelcu va fi lăsat să se transfere în Cipru, sub formă de împrumut, la cererea jucătorului. Mijlocaşul de 24 de ani a plecat deja din cantonamentul FCSB-ului şi lucrurile păreau aranjate.

Însă în ultimele 24 de ore a fost o răsturnare de situaţie. Publicaţia rp-online.de susţine că Fortuna Dusseldorf este foarte aproape de a-l transfera pe Dragoş Nedelcu, tot sub formă de împrumut, dar cu opţiune de cumpărare în valoare de un milion de euro.

”Fortuna este pe cale să semneze cu un alt jucător. Echipa de la Dusseldorf vrea să-l împrumute pe mijlocaşul defensiv Dragoş Nedelcu de la campioana României (n.r. FCSB este vicecampioană), Steaua Bucureşti (n.r. FCSB), pentru un sezon, după care clubul are opţiune de cumpărare de un milion de euro. Directorul sportiv, Uwe Klein, a confirmat acest lucru echipei noastre editoriare”, scriu cei de la rp-online.de.

Nemţii nu vor să-l lase pe Dragoş Nedelcu la Jocurile Olimpice

Dragoş Nedelcu face parte din lotul României pentru Jocurile Olimpice, dar acest lucru s-ar putea schimba. Jurnaliştii nemţi susţin că cei de la Fortuna Dusseldorf nu doresc să-l lase pe Nedelcu la Jocurile Olimpice şi încearcă să-l convingă să refuze naţionala U23.

Dacă transferul la Fortuna Dusseldorf s-ar realiza, Dragoş Nedelcu ar rata din cauza Jocurilor Olimpice aproapte toată perioada de pregătire şi, implic, ar avea nevoie de o perioadă mai lungă de adaptare. Cei de la Dusseldorf nu-şi doresc acest lucru, mai ales că au nevoie urgentă de un jucător defensiv.

În sezonul trecut, Fortuna a terminat pe locul 5 în 2.Bundesliga, la 6 puncte de locul care asigura barajul pentru promovarea în prima ligă din Germania.

Afla mai multe despre: dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare