Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali trece la ameninţări după episodul Contra: "La mine dacă ai înjurat, ai plecat". Ce spune despre şansele de calificare ale naţionalei la Euro

Gigi Becali trece la ameninţări după episodul Contra: "La mine dacă ai înjurat, ai plecat". Ce spune despre şansele de calificare ale naţionalei la Euro

Echipa națională

Comentarii

Finanţatorul FCSB a pus tunurile pe Cosmin Contra după momentul surprins de camerele tv în care selecţionerul îl înjura pe George Puşcaş, la meciul cu Norvegia.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat astfel şi ce urmează să păţească jucătorii sau antrenorii vicecampioanei în cazul în care o situaţie similară s-ar întâmpla la echipa sa.
 
"La mine în casă nu se înjură, dacă ai înjurat ai plecat, nu ai cum să stai. Înjuri, du-te acasă, nu e posibil să faci aşa ceva în public în ţara românească, am auzit că zice Petrescu stai că nu e teatru şi nici balet, dar trebuie să avem raţiune, nu suntem animale să înjurăm. Băi Dan Petrescu, bărbaţii adevăraţi, au raţiune şi stăpânire de sine. Terminaţi cu înjurăturile, jucătorii nu sunt sclavi. Şi eu am mai greşit în trecut şi regret, dar eu nu eram antrenor şi mă înjuram cu duşmanii, cu adversarii, nu în familie, acolo tu eşti angajat în ceva" a reacţionat Gigi Becali la PRO X. 
 
Gigi Becali nu mai crede în jucătorii naţionalei şi nici în Contra pentru o calificare la Euro 2020. 
 
"Eu tot mai cred că ne ajută Dumenezeu, la ce echipă facem noi nicio şansă nu avem cu suedezii şi spaniolii, praf ne fac, dacă nu ai mijloc nu ai cum să ai atac, numai dacă o fură Mitriţă şi dă gol. Sau poţi să ai atacanţi de mare excepţie să dribleze 2-3 şi să marcheze, doar aşa putem. Ne-au făcut norvegienii sandwich, acum când mi-a dat Dumenzeu putere să ţin cu echipa naţională" a încheiat latifundiarul din Pipera. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: contragigi becaliînjurăturifcsb,  

viewscnt
Articole similare