Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, tun de 30 de milioane de euro! Patronul FCSB, afacere fabuloasă

Gigi Becali, tun de 30 de milioane de euro! Patronul FCSB, afacere fabuloasă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a vândut un teren de peste 30 de milioane de euro pe care-l deţinea, în Pipera, către un dezvoltator imobiliar, H4L Development. Terenul, de 13 hectare, i-a adus o sumă fabuloasă în conturi omului de afaceri care deţine mai multe pământuri în zona de nord a Capitalei.

Gigi Becali, tun de 30 de milioane de euro! Patronul FCSB, afacere fabuloasă

Dezvoltatorul imobiliar H4L Development a cumpărat, potrivit profit.ro, de la Gigi Becali un teren de 13 hectare, în Pipera, în valoare de peste 30 de milioane de euro. Terenul care i-a aparţinut lui Becali va fi utilizat pentru construcţia unui nou complex de locuinţe în zona de nord a Capitalei. Complexul The Village face parte dintr-un proiect de investiţii de 400 de milioane de euro.

Pe terenul cumpărat de la Gigi Becali, întregeşte un altul cumpărat de la compania Willbrook, va fi construit un cartier de 1.200 de apartamente. Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a asociat recent, la rândul său, cu ginerele Mihai Theodor Mincu pentru a dezvolta un complex de locuinţe în apropierea terenului vândut. Construcţia va avea aproximativ 200 de apartamente, mai scrie profit.ro.

Gigi Becali a vândut un teren de 2 milioane de euro din Pipera lui Dumitru Dragomir

Şi Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a cumpărat teren în Pipera de la Gigi Becali. Dragomir a dezvăluit că a achiziţionat de la Becali pământ în valoare de două milioane de euro tot pentru construcţia unui complex rezidenţial. "Corleone" e implicat activ pe piaţa imobiliară, după ce a construit deja mai multe blocuri în Capitală.

Gigi Becali a vorbit depsre tranzacţia realizată cu Dumitru Dragomir şi a dezvăluit că i-a făcut o reducere de 60.000 de euro fostului preşedinte al Ligii Profesionite de Fotbal.

„Nea Mitică e multimilionar. Mi-a dat două milioane de euro pe un teren, ce să se mai obosească el... I-am făcut 60.000 de euro reducere. A câştigat banii ăştia doar din talentul de a vorbi! Nu vezi că asta face?”, a spus Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: gigi becaliimobiliareafacereterenpipera 

viewscnt
Articole similare