Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, TUN nesperat pe piaţa transferurilor! Le ia faţa lui Man, Coman şi Moruţan şi aduce milioanele: "E mai talentat"

Gigi Becali, TUN nesperat pe piaţa transferurilor! Le ia faţa lui Man, Coman şi Moruţan şi aduce milioanele: "E mai talentat"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) s-a axat, în ultimii ani, pe investiţii în jucători tineri de persepectivă şi FCSB poate profita acum de strategia patronului. Criza de cazuri de COVID-19 care a lovit FCSB în vară l-a scos în faţă pe Octavian Popescu (17 ani), noul "wonderkid" de la FCSB, care le poate lua faţa lui Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruţan şi să fie primul care reuşeşte să aducă în conturile FCSB milioanele la care visează Gigi Becali.

Gigi Becali, TUN nesperat pe piaţa transferurilor! Octavian Popescu le ia faţa lui Man, Coman şi Moruţan şi aduce milioanele: "E mai talentat"

Adus de la U Craiova la începutul anului 2020, Octavian Popescu a impresionat la FCSB în meciurile în care a primit şansa să joace, profitând şi de valul de cazuri COVID-19 care a lovit formaţia roş-albastră. Talentul lui Popescu i-a sărit în ochi şi lui Cornel Dinu (72 de ani), un rival de tradiţie al FCSB. Dinamovist cu ştate vechi, "Procurorul" Dinu nu s-a sfiit să-l laude pe Popescu, în direct la Minutul 91 de la Telekom Sport.

Cornel Dinu l-a comparat pe Octavian Popescu cu marele Florea Dumitrache, fostul fotbalist dinamovist. "Seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi. Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, dar el nu avea această frizură franciscană, noi purtam pe atunci modelul ”Beatles”", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Gigi Becali, TUN nesperat pe piaţa transferurilor! Octavian Popescu, debutat "forţat" la FCSB din cauza Coronavirusului

Octavian Popescu a făcut pasul la echipa mare a FCSB în vara lui 2020, după ce la formaţia roş-albastre au fost depistate mai multe cazuri de COVID-19 înaintea unui meci important din preliminariile Europa League, cu Slovan Liberec (0-2, la Giurgiu). Mijlocaşul a intrat în echipa roş-albastră şi a impresionat prin tehnica şi tupeul arătat în joc, deşi are doar 17 ani.

Tânărul fotbalist de 17 ani a strâns deja şapte meciuri la echipa mare a FCSB, 335 de minute, timp în care şi-a trecut în cont două assist-uri şi un penalty obţinut, prin care FCSB a câştigat meciul de la Mediaş, 3-2 cu Gaz Metan, în etapa trecută. Octavian Popescu va împlini 18 ani peste o lună, pe 27 decembrie. FCSB a reuşit să-l ia pe Octavian Popescu liber de contract de la U Craiova, ajutat de Giovanni Becali şi Victor Piţurcă, conform Fanatik. Vârsta şi calităţile bune de care a dat dovată la debut l-ar putea face pe Octavian Popescu să le ia faţa lui Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruţan şi să fie el cel care aduce un transfer pe bani mulţi la FCSB.

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 18 ani va împlini Popescu pe 27 decembrie
  • 2024 este anul până când Octavian Popescu mai are contract FCSB

Afla mai multe despre: gigi becali tun octavian popescu transfergigi becali octavian popescu transfergigi becali transfer octavian popescu fcsbfcsb tun octavian popescuoctaian popescsu fcsb 

viewscnt
Articole similare