Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, TUN pe piaţa transferurilor! Lovitura nesperată dată de FCSB: acord total cu fotbalistul

Gigi Becali, TUN pe piaţa transferurilor! Lovitura nesperată dată de FCSB: acord total cu fotbalistul

FCSB

Comentarii

Transferul lui Denis Haruţ (21 de ani) la FCSB a redevenit de actualitate. Gigi Becali (62 de ani) dă lovitura la care nici nu mai spera pe piaţa transferurilor şi-l poate lua pe Denis Haruţ, deşi în primă fază fundaşul naţionalei de tineret a refuzat să semneze cu echipa roş-albastră. Denis Haruţ şi FCSB au ajuns la un acord şi fotbalistul de la FC Botoşani va juca până la urmă la echipa lui Gigi Becali.

Gigi Becali, TUN pe piaţa transferurilor! Lovitura nesperată dată de FCSB: acord total cu fotbalistul

FCSB aleargă demult după transferul lui Dennis Haruţ de la FC Botoşani şi, când lucrurile păreau că sunt rezolvate, totul a picat în ultima clipă. Haruţ a refuzat să semneze, deşi cluburile se înţeleseseră, după ce nu i-a convenit schema contractuală pusă în faţă de FCSB. GIgi Becali a vrut să semneze două contracte, unul pe doi ani şi unul pe cinci ani, valabil din 2022, însă jucătorul nici nu a vrut să audă. Astfel, mutarea care părea ca şi făcută a picat.

Se pare, totuşi, că mutarea a revenit în actualitate. Ziare.com scrie că Gigi Becali şi Valeriu Iftime au bătut din nou palma pentru transferul lui Denis Haruţ la FCSB, iar de această dată şi jucătorul e de acord cu mutarea. Sursa citată mai notează faptul că Haruţ a ajuns la un acord cu echipa lui Gigi Becali şi va îmbrăca tricoul formaţiei roş-albastre până la urmă, deşi însă în primă fază a refuzat. Perioada de transferuri din Liga 1 e deschisă până pe 8 februarie.

Gigi Becali va plăti celor de la FC Botoşani 700.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruţ, internaţional de tineret care poate juca fundaş dreapta, dar şi fundaş central.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 4 - patru selecţii şi un gol a strâns Denis Haruţ în echipa naţională de tineret a României, cu care s-a calificat la EURO 2021

Denis Haruţ refuzase transferul la FCSB!

În urmă cu o lună, transferul lui Denis Haruţ la FCSB părea ca şi făcut, după ce Marius Croitoru a anunţat în exclusivitate la Telekom Sport că mutarea e aproape de finalizare, lipsind doar semnătura jucătorului de pe contractul cu FCSB. Doar că Denis Haruţ n-a vrut să semneze cu FCSB când a văzut ce contract în pun în faţă oficialii roş-albaştrilor. Gigi Becali şi-a dorit ca Haruţ să-şi pună semnătura pe o înţelegere iniţială valabilă doi ani, până în 2022, şi pe încă un valabilă cinci ani. A doua ar fi urmat să fi activată de comun acord cu jucătorul, însă acesta n-a vrut să audă.

Recent, la finalul lunii ianuarie, Denis Haruţ a vorbit despre transferul ratat la FCSB şi a spus că nu regretă că n-a semnat cu echipa lui Gigi Becali. "A fost o decizie proprie. Eu voi trăi cu decizia asta. Dacă a fost bine sau nu, voi vedea pe parcurs. A fost decizia mea şi sunt fericit cu deciziile pe care le iau. Nu că m-a dat ceva înapoi. A fost doar decizia mea. Nu vreau să mai vorbesc de acest capitol, s-a încheiat. (...) (n.r. - A fost vorba de bani?) Nu. A fost pur şi simplu o decizie a mea. Am crezut că aceasta este decizia corectă şi voi merge înainte cu ce am decis", a spus Denis Haruţ.

Denis Haruţ a jucat 20 de meciuri în acest sezon la FC Botoşani, timp în care a marcat o dată în cele 1.800 de minute strânse pe teren sub comanda lui Marius Croitoru. De la sosirea la FC Botoşani, în vara lui 2019, fundaşul a strâns 54 de partide şi un gol.

Afla mai multe despre: denis harut transfer fcsbgigi becali denis harut transfer fcsbgigi becalisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare