Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, TUN pe piaţa transferurilor! Nici nu spera la această lovitură: a adus o nouă "perlă" de milioane la FCSB

Gigi Becali, TUN pe piaţa transferurilor! Nici nu spera la această lovitură: a adus o nouă "perlă" de milioane la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) şi, implicit, FCSB s-a specializat în transferuri de jucători tineri, de mare perspectivă. Ultimul nume de pe listă e Octavian Popescu (17 ani), fotbalist care a debutat în echipa roş-albaştrilor în partida de la Giurgiu. Octavian Popescu a fost adus de la U Craiova, o lovitură pe piaţa transferurilor având în vedere vârsta şi potenţialul, la care Gigi Becali nici nu spera.

Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! "Perla" pe care nici nu spera să o aibă la FCSB

Unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai generaţiei sale, Octavian Popescu a ajuns la FCSB în februarie, pe modelul Andrei Vlad, dar n-a apucat să debuteze până la meciul cu FC Argeş. Lovită de un val de cazuri de COVID-19, FCSB a fost nevoită să trimită, în partida câştigată cu FC Argeş (3-0), mai mulţi jucători tineri. Printre aceştia, şi-a făcut apariţia şi Octavian Popescu, care s-a făcut remarcat imediat, deşi are doar 17 ani.

Intrat în repriza secundă, Popescu a dat primul semnal de alarmă la o acţiune în care a dat mingea pe lângă un adversar, a sprintat şi a prins balonul, apoi a intrat în careu şi, deşi avea coechipieri mai experimentaţi în careu, a tras la poartă din unghi şi a arătat că are personalitate. În plus, a contribuit la golul trei marcat de Dennis Man, cu o pasă foarte bună.

Octavian Popescu fusese împrumutat la Turris, în Liga 2, peste capul lui Gigi Becali. Doar că atunci când a aflat, patronul FCSB a luat decizia de a-l rechema la echipă.

  • 17 ani are Octavian Popescu şi e unul dintre fotbaliştii de viitor ai României
  • 2002 este anul în care s-a născut mijlocaşul, pe 27 decembrie

Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! FCSB l-a luat liber de contract de la U Craiova

În februarie, Octavian Popescu a semnat cu FCSB, liber de contract, de la U Craiova. Gigi Becali a fost ajutat de vărul său, Giovanni Becali, şi de Victor Piţurcă să-l transfere pe Popescu, conform Fanatik. Aflat în ultimul an de contract în Bănie, oltenii n-au reuşit să-l convingă pe Octavian Popescu să semneze o nouă înţelegere şi acesta a plecat liber la FCSB.

La vremea respectivă, Popescu a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB şi a recunoscut interesul roş-albaştrilor: “Am văzut ce a apărut că mă vrea FCSB, dar nu pot să vorbesc de acest subiect. Este adevărat că am semnat recent cu firma domnului Giovani Becali, dar eu acum sunt sub contract cu U Craiova”, spunea atunci fotbalistul.

viewscnt
Articole similare
Turcii, datori la Gica Hagi. Ce suma trebuie sa primeasca patronul de la FC Viitorul