Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, uimit! Oferta incredibilă primită pentru "perla" de la FCSB: "E glumă?". Nu e Man, nici Coman sau Moruţan

Gigi Becali, uimit! Oferta incredibilă primită pentru "perla" de la FCSB: "E glumă?". Nu e Man, nici Coman sau Moruţan

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a fost uimit de o ofertă pe care a primit-o pentru Darius Olaru (22 de ani), una dintre "perlele" de la FCSB. Rubin Kazan doreşte să-l transfere pe Darius Olaru, însă Gigi Becali a crezut că este o glumă când a auzit suma de transfer pe care sunt gata să o plătească ruşii în schimbul serviciilor mijlocaşului pe care l-a cumpărat de la Gaz Metan Medias la începutul anului 2020 cu 600.000 de euro.

Gigi Becali, uimit! Oferta incredibilă primită pentru "perla" de la FCSB: "E glumă?". Nu e Man, nici Coman sau Moruţan

FCSB poate face profit cu Darius Olaru la doar un an după ce l-a achiziţionat pe mijlocaşul naţionalei de tineret. Cumpărat cu puţin peste jumătate de milion de euro de la Gaz Metan în ianuarie 2020 şi lăsat în Ardeal până în vara lui 2020, Darius Olaru are ofertă să plece în campionatul Rusiei, la Rubin Kazan. Fosta campioană a Rusiei e gata să ofere 1,7 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Darius Olaru, însă oferta nu e una deloc mulţumitoare pentru Gigi Becali, care a crezut că e glumă când a auzit preţul pe care vor ruşii să-l achite.

Fanatik scrie despre oferta lui Rubin Kazan pentru Darius Olaru. Sursa citată mai notează faptul că Gigi Becali le-a transmis ruşilor de la Rubin Kazan că trebuie să trimită o ofertă mult îmbunătăţită pentru începe măcar negocierile pentru eventuala plecare a lui Darius Olaru. Patronul roş-albaştrilor vrea nu mai puţin de şapte milioane de euro pe a fi de acord cu despăţirea de Darius Olaru, mijlocaşul care s-a impus repede în echipa de start a FCSB.

În aceste condiţii şi dacă Rubin Kazan va îmbunătăţi oferta pentru Darius Olaru, fotbalistul care a participat cu naţionala de tineret la EURO 2019 şi s-a calificat din nou la EURO 2021, ar putea fi primul care pleacă de la FCSB pe o sumă mare de bani, deşi Gigi Becali aşteaptă să ia jackpotul cu plecările lui Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruţan.

Gigi Becali, uimit! Oferta incredibilă primită pentru "perla" de la FCSB. Profit uriaş cu Darius Olaru

Dacă va accepta să-l vândă pe Darius Olaru, chiar şi pe 1,7 milioane de euro cât oferă acum Rubin Kazan, Gigi Becali va face un profit uriaş. Omul de afaceri l-a cumpărat pe Olaru cu 600.000 de euro de la Gaz Metan, la începutul lui 2020, şi dacă ar primi 1,7 milioane de euro pentru el ar însemna că ar face un profit de 1,1 milioanae de euro la această tranzacţie, o sumă uriaşă având în vedere condiţiile actuale ale pieţei, dictate de criza generată de pandemia de COVID-19.

De la venirea la FCSB, Darius Olaru a strâns 30 de meciuri, şapte goluri şi cinci pase de gol în toate competiţiile acestui sezon.

  • 1 - un trofeu a câştigat Darius Olaru cu FCSB, Cupa României în 2020
  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.como
  • 2024 este anul în care expiră, în mod normal, contractul dintre Olaru şi FCSB

Afla mai multe despre: gigi becali oferta transfer darius olarugigi becali oferta darius olarurubin kazan transfer darius olarurubin kazan oferta transfer darius olarudarius olaru oferta transfer rubin kazanrubin kazan darius olaru 

viewscnt
Articole similare