Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, uimit! Revenire surprinzătoare la FCSB, când nimeni nu se aştepta. Fotbalistul vine din străinătate sub comanda lui Petrea

Gigi Becali, uimit! Revenire surprinzătoare la FCSB, când nimeni nu se aştepta. Fotbalistul vine din străinătate sub comanda lui Petrea

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pregăteşte ultimele transferuri, în această iarnă, pentru lupta la titlul Ligii 1 cu U Craiova şi CFR Cluj. În vară, echipa antrenată de Toni Petrea s-ar putea întări cu un fotbalist, pe care Gigi Becali nu l-ar mai dori. Presa din Italia a anunţat că Adrian Petre a dezamăgit la Cosenza şi va face drum întors, în România, fiind doar împrumutat de la FCSB.

Cariera lui Adrian Petre a intrat în impas, după ce atacantul a acceptat să revină în România, în urmă cu un an. Fostul atacant al naţionalei U21 nu a reuşit să se impună la FCSB, iar în octombrie 2020 a plecat în Italia, la Cosenza, unde spera că-şi va recăpăta forma. Totuşi, lucrurile nu au stat cum şi-ar fi dorit, iar Cosenza nu-l va cumpăra, probabil, relatează jurnaliştii italieni. 

Presa din Italia anunţă că Adi Petre nu rămâne! Atacantul revine la FCSB

FCSB suferă la nivelul atacanţilor în actualul sezon. Deşi Dennis Man şi Florin Tănase conduc în clasamentul golgheterilor, Alexandru Buziuc şi Sergiu Buş au dezamăgit. De altfel, ultimul venise de la Gaz Metan ca să-l facă uitat pe Adrian Petre. În această iarnă, Buş ar putea fi folosit ca monedă de schimb de Gigi Becali, pentru ca finanţatorul FCSB să-l transfere pe Dumitru Cardoso. 

În tot acest timp, Adi Petre nu s-a descurcat mai bine nici la Cosenza, în Serie B. Românul nu a marcat în campionat, iar echipa sa are cel mai slab atac din liga secundă italiană, iar presa din Italia vorbeşte despre plecarea iminentă a atacantului venit de la FCSB: "E inutil să ne ascundem. Borelli, Petre şi Gliozzi au dezamăgit crunt. Primii doi vor pleca mai mult ca sigur", a scris Cosenzapost.it, care a mai susţinut că la Cosenza vor fi transferaţi doi atacanţi. 

"Coşmarul" României de la EURO 2016, în locul lui Adi Petre la Cosenza

Conform sursei citate, antrenorul de la Cosenza nu se va mai baza pe Adi Petre, iar în locul său va fi transferat albanezul Armando Sadiku. Vârful nu s-a acomodat în Turcia, acolo unde e legitimat la Erzurumspor şi agentul său îi caută o altă echipă. Jurnaliştii italieni susţin că sunt şanse mari ca Sadiku să semneze cu Cosenza în zilele următoare. 

Românii nu au amintiri plăcute despre Armando Sadiku. Atacantul a marcat golul victoriei Albaniei de la EURO 2016, scor 1-0, în faţa naţionalei României, în ultima partidă din grupe. 

Ce-l aşteaptă pe Adi Petre la FCSB după ce Gigi Becali a vrut să scape de el

Gigi Becali a plătit 500.000 de euro pe Adi Petre, dar ratările mari din startul aventurii la FCSB l-au făcut pe finanţator să vrea să scape de el. Cosenza a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul său şi, în cazul în care va dori să-l cumpere, trebuie să mai achite 250.000 de euro. 

Dacă va reveni la FCSB în vară, Adi Petre poate ajunge în aceeaşi situaţie ingrată prin care a trecut. În ultima perioadă petrecută la echipa din Liga 1, Petre a fost mai mult rezervă, fie a fost ignorat de. 

În 16 meciuri jucate pentru FCSB, Adrian Petre a marcat de trei ori. Recent, atacantul român a vorbit despre perioada de la FCSB şi a dezvăluit la ce echipă din Liga 1 i-ar plăcea să joace. 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...