Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, un nou tun pe piaţa transferurilor! ”Va pleca şi el. Până la 1 septembrie se transferă!”

Gigi Becali, un nou tun pe piaţa transferurilor! ”Va pleca şi el. Până la 1 septembrie se transferă!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură în perioada actuală de mercato.

Fostul preşedinte de la LPF, Dumitru Dragomir, este sigur că Florin Tănase va pleca de la FCSB până când perioada de transferuri se va finaliza. ”Oracolul din Bălceşti” a anunţat plecarea lui Cicâldău de la Craiova, iar acum este sigur că Becali va încasa o sumă mare pentru Florin Tănase. 

”Va pleca şi ăsta. Până la 1 septembrie pleacă şi Tănase. Sigur!”, a anunţat Dumitru Dragomir la AntenaSport.

Florin Tănase, ofertă de 5,5 milioane de euro din SUA!

Golgheter şi poate cel mai bun fotbalist din Liga 1 în sezonul trecut, Florin Tănase aşteaptă să plece de la FCSB, dar Gigi Becali n-a primit nicio ofertă mulţumitoare ca preţ. Până acum, sursele Telekom Sport susţin că FCSB a primit o ofertă de 5,5 milioane de euro pentru transferul căpitanului roş-albaştrilor.

Telekom Sport a aflat că o echipă din Statele Unite ale Americii îl doreşte pe Florin Tănase şi ar fi gata să ofere 5,5 milioane de euro, sumă pe care o aştepta Gigi Becali în schimbul serviciilor decarului. În trecut, din SUA, Tănase a mai fost dorit de New York Red Bull, din informaţiile apărute la vremea respectivă.

Gigi Becali acceptă transferul lui Tănase doar pentru minimum 5 milioane de euro

După un sezon încheiat cu 24 de goluri marcate în Liga 1, pe numele lui Florin Tănase au sosit mai multe oferte, dar niciuna la suma dorită de Gigi Becali. Agentul Ioan Becali a confirmat în direct la Telekom Sport, suma pentru care Florin Tănase poate pleca de la FCSB: ”Avem o hârtie de la Gigi, când sunt cinci milioane îi dă drumul. Au fost vorbe, dar mult mai jos de 5 milioane, iar Gigi nu acceptă nimic sub 5 milioane. 

Căutăm să vedem, mai e timp pana pe 31 august sau pe 4-5 septembrie, când se vor prelungi. Fotbalistul joacă, ar fi trebuit să marcheze un gol ieri, dar s-a jucat cu un penalty. În mare jucatorul a jucat bine, e in formă. Stim cine e, e putin ciudat ca 5 milioane e greu sa ajungă vreo echipă la această sumă tinand cont ca a marcat 24 goluri. Nu mi s-a intamplat ca un golgheter al Romaniei sa nu fie transferat”, a explicat el, la Sport Report.

viewscnt
Articole similare