Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, val de ironii la adresa lui Mircea Rednic: ”Să-l întreb pe Luţu 2 să vedem cum o să fie în play-out”

Gigi Becali, val de ironii la adresa lui Mircea Rednic: ”Să-l întreb pe Luţu 2 să vedem cum o să fie în play-out”

Superliga

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie chinuită cu Astra, scor 1-0, iar în etapa următoare va juca împotriva rivalei FCSB. Gigi Becali spune că se aşteaptă la un meci foarte greu, în ciuda formei prin care trece Dinamo, dar a scăpat câteva ironii pentru Mircea Rednic.

Fără fundaşi centrali de meserie, FCSB s-a chinuit şi cu Astra, dar a reuşit să câştige printr-un penalty transformat de Gnohere. Acum, urmează derby-ul cu Dinamo, despre care Gigi Becali spune că este un meci complicat: ”E o partidă grea. Ei cu noi joacă altceva. Ei îşi dau viaţa. Dar trebuie să şi poată. De data asta s-ar putea să nu mai fie greu cu ei”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB l-a ironizat şi pe Mircea Rednic, după ce antrenorul lui Dinamo a declarat că Mihai Stoica este Luţu 2 şi că i-a învins pe ”roş-albaştri” când ”aveau antrenor”: ”Să îl întreb pe Luţu 2 şi să vorbesc şi cu antrenorul ăla, cu ăla vechi. Când a jucat el cu Steaua şi aveam noi antrenor. Pentru că acum nu avem. E greu fără antrenor. Să jucăm cu Dinamo fără antrenor? E greu. (n.r. întrebat dacă merge să o vadă pe Dinamo cu FC Voluntari) Nu, am treabă eu. Ce să fac? Să vorbesc cu Luţu 1 şi cu Luţu 2. Să îl întreb cum o să fie în play-out. Să vedem play-out-ul cum o să fie”.

 

Afla mai multe despre: mircea rednicgigi becalimihai stoicalutuliga 1fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare