Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, veste foarte proastă înainte de derby! Patronul FCSB-ului pierde bani grei. Anunţul făcut de germani

Gigi Becali, veste foarte proastă înainte de derby! Patronul FCSB-ului pierde bani grei. Anunţul făcut de germani

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este convins că poate obţine bani mulţi pentru jucătorii săi importanţi. Site-ul de specialitate Transfermarkt îi dă o veste proastă latifundiarului din Pipera.

Doi dintre fotbaliştii vandabili din lotul FCSB-ului, Harlem Gnohere şi Florin Tănase au cote mai mici acum, după ultimele evenimente din curtea vicecampioanei României.

Gigi Becali vrea 5 milioane de euro pentru Gnohere. Germanii i-au scăzut deja cota

Accidentat o bună bucată de vreme şi revenit la antrenamente cu kilograme în plus, principalul marcator al roş-albaştrilor are acum o cotă de doar 2.3 milioane de euro.

Când s-a pus problema ca Gnohere să plece în China, Gigi Becali i-a anunţat pe agenţii fotbalistului că francezul nu poate pleca fără 4-5 milioane de euro. "Bizonul" valorează acum, conform site-ului german, doar 2.3 milioane de euro. Cota sa este mai mică decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Harlem a jucat pentru FCSB în acest sezon doar 4 meciuri şi a marcat un singur gol. Are un procentaj de numai 7% în cele 219 minute bifate în noua stagiune.

Căpitanul, mai vocal în interviuri decât pe teren

Florin Tănase a impresionat în ultima vreme prin declaraţiile făcute după meciuri. L-a înţepat chiar şi pe Gigi Becali în câteva rânduri şi a arătat o dezinvoltură neobişnuită la FCSB în faţa camerelor TV.

Pe teren, lui Tănase nu îi merge la fel de bine. A confirmat-o chiar el, acuzând că este folosit greşit, pe mult prea multe posturi: "Niciun jucător din lume nu a schimbat atâtea poziţii în teren ca mine" a răbufnit decarul roş-albaştrilor.

Dacă acum câteva luni, cota sa era de 3 milioane de euro, Florin Tănase este unul dintre fotbaliştii de la FCSB a cărui cotă a scăzut în prezent. El este evaluat acum la 2.8 milioane de euro, iar în decembrie va împlini 25 de ani.

În actuala stagiune, fotbalistul preferat al lui Gigi Becali a jucat 8 meciuri, a marcat un gol în Liga 1 şi a oferit 1 singură pasă decisivă. Tase are alte 8 meciuri în Europa, unde a punctat de 4 ori. Vestea şi mai proastă pentru mijlocaşul FCSB-ului este că nu s-a impus încă, până la 24 de ani,în echipa naţională, astfel că şansele ca Gigi Becali să obţină pe el banii pe care îi vrea sunt tot mai mici. De aici şi atitudinea agresivă a latifundiarului din Pipera faţă de selecţionerul Cosmin Contra, căruia Becali încearcă să-i forţeze mâna pentru a-l convoca pe Tănase. Până acum, selecţionerul este de neclintit.

Afla mai multe despre: gigi becalignoheretănase 

viewscnt
Articole similare