Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vorbeşte despre plecarea lui Ovidiu Popescu în Turcia. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit şi suma pentru Haruţ

Gigi Becali vorbeşte despre plecarea lui Ovidiu Popescu în Turcia. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit şi suma pentru Haruţ

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a dezvălui suma pe care acesta oferă pentru Haruţ şi a vorbit şi despre plecarea lui Ovidiu Popescu de la FCSB.

Becali vorbeşte despre plecarea lui Ovidu Popescu de la FCSB şi despre transferul lui Haruţ

Patronul celor de la FCSB, a vorbit pentru cei de la Fanatik, despre plecarea lui Ovidu Popescu în Turcia şi despre suma pe care acesta a oferit-o pentru Haruţ.

Gigi Becali a menţionat cu privire la tranferul lui Popescu, că nu a primit încă vreo ofertă, dar este dispus să negocieze pentru mijlocaş.

"Chiar nu ştiu ce au scris turcii. Acum aflu şi eu, dar, sincer, la mine nu a ajuns nicio ofertă pentru Creţu şi Ovidiu Popescu. Poate o să vină şi ofertele şi vedem atunci ce decidem", a spus Gigi Becali.

Tot pentru cei de la Fanatik, patronul roş-albaştilor a discutat şi despre perioada de transferuri şi despre mutarea lui Haruţ, la care a dezvăluit şi o sumă de bani.

"Da, i-am oferit 600.000 de euro lui Iftime pentru Haruţ, plus procente la eventualul transfer. Urmează doar ca şi băiatul să-şi dea acordul şi să semneze. Eu mai multe nu fac. Dacă semnează, e ok, dacă nu, e doar decizia lor.", a mai spus patronul lui FCSB.

Potrivit celor de la transfermarkt, Haruţ (21 de ani) este evaluat la 1 milion de euro, iar Popescu (26 de ani) este cotat la 650.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becali harut fcsb ovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare