Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea fundaşi centrali înalţi, iar Florin Manea a găsit soluţia: ”Căutăm unul la baschet, poate vrea să joace fotbal” :)

Gigi Becali vrea fundaşi centrali înalţi, iar Florin Manea a găsit soluţia: ”Căutăm unul la baschet, poate vrea să joace fotbal” :)

Fotbal intern

Comentarii

Florin Manea, prezent la returul barajului dintre Voluntari şi Dunărea Călăraşi, l-a ironizat pe Gigi Becali în urma partidei.

Florin Manea a fost prezent la barajul dintre Voluntari şi Dunărea, încheiat 6-1 la general, după 4-0 în retur. În urma partidei, impresarul s-a oprit pentru a discuta cu presa, despre mai multe subiecte de interes din fotbalul românesc, chiar dacă acesta activează în general în afara ţării.

Printre acestea a apărut şi insitenţa lui Gigi Becali de a semna fundaşi centrali înalţi, care a apărut după ce FCSB-ul a încasat un gol cu capul de la Claudiu Petrila, jucător de 1,76m. Latifundiarul spunea atunci că va aduce doar stopperi cu talie, pentru a nu mai încasa astfel de goluri.

Gigi Becali vrea fundaşi centrali înalţi, iar Florin Manea a găsit soluţia

Astfel, Florin Manea l-a ironizat pe finanţatorul ”roş-albaştrilor”, sugerându-i să caute jucători în alt sport.

”Căutam unul la baschet, poate vrea să joace fotbal. Acum, fără să par aşa...mă interesa mai puţin mercato din România. Mulţumesc lui Dumnezeu că pot sa transfera afară. Dar dacă mă solicită un prieten cum e Croitoru, cum e Mutu, o să încerc să mai aduc caţiva jucători în ţară”, a declarat Florin Manea.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin maneafcsb 

viewscnt
Articole similare