Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea o super echipă: ”Aş aduce 50 de milioane de euro/an la bugetul României”

Gigi Becali vrea o super echipă: ”Aş aduce 50 de milioane de euro/an la bugetul României”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali spune că ar vrea să construiască o super echipă, care ar putea aduce anual 50 de milioane de euro la bugetul României. Patronul FCSB spune însă că nu este lăsat să construiască.

Gigi Becali vrea să-şi construiască o super echipă, despre care spune că ar putea genera venituri unice în istoria fotbalului românesc. Patronul FCSB susţine că ar putea să o transforme pe FCSB într-o echipă care ar putea aduce sume uriaşe la bugetul de stat, dar spune că nu este lăsat.

Gigi Becali face trimitere la conflictul juridic pe care îl are cu Steaua, în urma căruia a pierdut marca, dar şi palmaresul - însă această decizie nu este definitivă.

Gigi Becali vrea o super echipă la FCSB: ”Nu am nevoie să mă ajute, ci să mă lase în pace”

În decembrie 2014, Gigi Becali a pierdut marca Steaua, printr-o decizie luată de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Atunci, magistraţii au stabilit că, în 2003, Gigi Becali a înregistrat ilegal marca Steaua.

Ulterior, Steaua, prin juristul Florin Talpan, a deschis alte două procese foarte importante. Într-unul a cerut despăgubiri de 36 de milioane de euro, pentru utilizarea ilegală a mărcii, în timp ce în al doilea dosar a solicitat confirmarea palmaresului Steaua.

În al doilea gaz, există deja două decizii prin care judecătorii au confirmat că Steaua deţine palmaresul până în anul 1998. Însă decizia poate fi atacată la Înalta Curte. O altă problemă care îl macină pe Gigi Becali este că FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion Steaua.

Gigi Becali susţine că, fără aceste probleme, ar transforma-o pe FCSB într-o super echipă, care a reuşit să genereze venituri anuale fără precedent în istoria fotbalului românesc:

”Dacă m-ar lăsa în pace, eu pot să aduc în fotbal, cu calificări, cu vânzări, eu pot să aduc la bugetul României 50 de milioane de euro pe an. Din banii europeni, 50 de milioane aduc în ţara mea. Nu am nevoie să mă ajute, să mă lase în pace, atâta vreau. Lăsaţi-mă în pace şi vă aduc 50 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Din 2003, de când a devenit patron la FCSB, Gigi Becali a reuşit să atingă cifre greu de imaginat în fotbalul românesc. Numai din transferuri, patronul FCSB a încasat în toţi aceşti ani aproximativ 104 milioane de euro.

FCSB a stabilit recordul pentru cel mai scump jucător transferat vreodată din România, Dennis Man, care a plecat la Parma pentru 11 milioane de euro. Locurile 2 şi 3 în acest clasment sunt ocupate tot de transferuri făcute de FCSB: Nicolae Stanciu (Anderlecht, 9,8 milioane de euro) şi Vlad Chiricheş (Tottenham, 9,5 milioane de euro).

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare