Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să amâne meciul cu Dinamo după ce negocierile pentru Ghencea au picat: "Ce să facem?"

Gigi Becali vrea să amâne meciul cu Dinamo după ce negocierile pentru Ghencea au picat: "Ce să facem?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a anunţat că e gată să amâne derby-ul cu Dinamo, dacă şi rivala este de acord, după ce negeocierile pentru disputarea partidei pe Stadionul Steaua au picat. Reprezentanţii CSA Steaua şi FCSB nu s-au înţeles asupra contractului care trebuie semnat.

Negocierile dintre CSA Steaua şi FCSB pentru închirierea Stadionului Steaua au picat, iar Gigi Becali şi-ar dori să amâne meciul cu rivala Dinamo pentru o dată ulterioară, când s-ar putea disputa pe un stadion mai încăpător.

Gigi Becali vrea să amâne meciul cu Dinamo

În ultima săptămână, reprezentanţii CSA Steaua şi FCSB au negociat pentru ca derby-ul FCSB - Dinamo să se joace pe Stadionul Steaua. În cele din urmă, însă, după mai multe runde de negocieri, totul a picat. Ca atare, Gigi Becali şi-ar dori amânarea meciului cu Dinamo.

"O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă", a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

FCSB - Dinamo, meci din Superliga României, este programat să se dispute sâmbătă, 22 iulie, în direct la Orange Sport şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb dinamogigi becali fcsb dinamogigi becali amanare fcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare