Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să dea spargere la Sepsi! Finanţatorul FCSB-ului e interesat de doi titulari ai lui Grozavu

Gigi Becali vrea să dea spargere la Sepsi! Finanţatorul FCSB-ului e interesat de doi titulari ai lui Grozavu

Superliga

Comentarii

Înaintea perioadei de transferuri, Gigi Becali s-a interesat de doi titulari ai lui Sepsi, pe care doreşte să îi aducă la FCSB.

Gigi Becali şi-a identificat două dintre ţintele din următoarea perioadă de mercato, ambele jucând la Sepsi. Branislav Ninaj şi Andrei Dumiter sunt doriţi de latifundiar, iar echipa din Sf. Gheorghe este dispusă să le negocieze plecările, pentru un preţ echitabil, desigur.

Gigi Becali vrea să dea spargere la Sepsi!

Directorul sportiv al lui Sepsi a dezvăluit că Becali s-a interesat deja de cei doi.

”Domnul Becali se interesează de Dumiter şi Ninaj, l-a mandatat pe Florin Vulturar să ne întrebe de cei doi jucători. Noi am fi de acord să îi cedăm, până la urmă orice jucător este de vânzare atât timp cât se plăteşte un preţ corect. Ar fi prea mult să spunem că e ceva concret, nu e o ofertă, ci doar o discuţie”, a declarat Attila Hadnagy, pentru GSP.

Ninaj, în vârstă de 27 de ani, este un fundaş slovac experimentat, cu trei selecţii pentru echipa naţională. Acesta a venit la Sepsi în iarnă, din campionatul olandez. De atunci, Ninaj a însumat 23 de apariţii pentru clubul din Sf. Gheorghe şi a format o pereche redutabilă cu Mitrea în centrul apărării.

De cealaltă parte, Andrei Dumiter, 21 de ani, este un jucător tânăr, de perspectivă. Acesta a început să apară în echipa lui Sepsi pe final de sezon şi a reuşit doar şapte apariţii în întreaga stagiune, în care a marcat o dată şi a pasat decisiv de două ori. Însă, Dumiter are un potenţial imens, iar Becali vrea să îl aducă, să îl dezvolte şi să îl vândă pentru un profit considerabil, precum a făcut cu Dennis Man.

Afla mai multe despre: sepsigigi becaliandrei dumiterbranislav ninaj 

viewscnt
Articole similare