Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să îl dea afară pe Ondrasek. Presa din Cehia reacţionează: „I-a umilit şi pe alţii. Nu este de mirare”

Gigi Becali vrea să îl dea afară pe Ondrasek. Presa din Cehia reacţionează: „I-a umilit şi pe alţii. Nu este de mirare”

FCSB

Comentarii

Zdenek Ondrasek a jucat 45 de minute cu FC Botoşani, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1 şi Gigi Becali a tras deja concluzia că nu are calităţi pentru FCSB.

În meciul cu FC Botoşani, Zdenek Ondrasek a fost rezervă şi a intrat în repriza secundă. În urmă cu pregătirea fizică, atacantul în vârstă de 32 de ani n-a impresionat, ba dimpotrivă. Imediat după acel meci, Gigi Becali lăsa de înţeles că va fi dat afară.

La auzul veştii că Ondrasek va fi dat afară după 68 de minute de joc, presa din Cehia a reacţionat!

„FCSB este condusă de controversatul proprietar Gigi Becali, care este cunoscut pentru deciziile şi controversele sale nebuneşti . De exemplu, fostul politician, actualul om de afaceri şi şeful clubului a cumpărat dintr-un sigur foc trei fundaşi stânga într-o singură perioadă de transferuri, deşi anterior le-a prelungit contractul a doi apărători stânga. Acesta a intervenit de fiecare dată în schimbările efectuate în timpul meciului.  

„Nu este de mirare că aventura în România a lui Ondrasek s-ar putea încheia chiar înainte de a începe cu adevărat”

De asemenea, l-a umilit pe fostul căpitan al echipei, Mihai Bălaşa, care i-a displăcut atât de mult, încât, în cele din urmă, i-a oferit aproximativ 30.000 de euro să se transfere la rivala Universitatea Craiova . Prin urmare, nu este de mirare că aventura în România a lui Ondrasek s-ar putea încheia chiar înainte de a începe cu adevărat”, titrează publicaţia sportyzive.cz.

S-a terminat răbdarea lui Gigi Becali. I-a decis soarta lui Ondrasek după doar 68 de minute pe teren: „Cred că reziliem”

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalizdenek ondrasek 

viewscnt
Articole similare