Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să o mute pe FCSB pe stadionul Arcul de Triumf. Alin Petrache reacţionează şi îi transmite un mesaj dur patronului din Pipera: „Nu vrem cancan!”

Gigi Becali vrea să o mute pe FCSB pe stadionul Arcul de Triumf. Alin Petrache reacţionează şi îi transmite un mesaj dur patronului din Pipera: „Nu vrem cancan!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) vrea să o mute pe FCSB pe stadionul Arcul de Triumf.

Ca să poată evolua pe Arcul de Triumf, Becali are nevoie de acceptul lui Alin Petrache, preşedintele FRR. Petrache i-a răspuns patronului de la FCSB.

Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf nu este subiect de polemică. Documentele vorbesc şi nimeni nu poate să fie peste decizia Regelui Carol, indiferent de cum îl cheamă. Stadionul este al Rugbyului. Nu al vreunui preşedinte! 108 de ani de istorie nu sunt cancan. Rugbyul nu renunţă la terenul său istoric. Nu doresc o polemică cu nimeni. Vorbim pe documente, nu e o şuetă de cafenea, chiar dacă MTS şi domnul Becali văd că au aceeaşi retorică”, a declarat Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, pentru ProSport.

CE A SPUS BECALI ÎN LEGĂTURĂ CU STADIONUL ARCUL DE TRIUMF:

Pe «Arcul de Triumf» o să jucăm, dar şi acolo există un stăpân, e Petrache. El a fost ales acolo, dar el e stăpân acum. În România, când e ales cineva pe funcţie, el e stăpân. Ho, bă, că nu eşti, bă, stăpân. Sunt bani publici! Şi acolo se închiriază. Armata a zis: «Nu, domne, Becali nu are voie să joace». Nu joc că nu vreau să am discuţii, vreau pace, dar, la un moment dat, o să se roage ei, pentru că aia se va desfiinţa, pentru că îi mai ţin un an în Divizia C, că îi ţin. Între timp, câştig şi procesul şi ei nu au voie să promoveze deloc. Ei trebuie să facă o asociaţie non-profit, să o ia din ultima divizie şi să urce. Nu pot folosi Steaua, dacă nu sunt entitate publică. Nu mai au cum să iasă. Ori dau 3,6 milioane de euro şi se numesc Steaua, ori rămân în divizia asta, la amatori. Singuri s-au încurcat, ca puiul în lână”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbarcul de triumf 

viewscnt
Articole similare