Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali vrea să preia altă echipă din Liga 1: ”O să aflaţi despre ce este vorba. Vreau să prind şi perioada de transferuri din iarnă”

Gigi Becali vrea să preia altă echipă din Liga 1: ”O să aflaţi despre ce este vorba. Vreau să prind şi perioada de transferuri din iarnă”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine în continuare că este dispus să vândă clubul, însă fără jucători, dacă va primi o ofertă de 10 milioane de euro.

Plecarea lui Edi Iordănescu a tensionat foarte mult relaţia dintre suporterii FCSB şi Gigi Becali. Fanii sunt nemulţumiţi că Edi Iordănescu a fost forţat să demisioneze şi ultraşii i-au cerut lui Gigi Becali să vândă echipa.

Gigi Becali a stabilit deja un preţ, 10 milioane de euro doar pentru club şi Gheorghe Mustaţă susţine că ar putea rezolva problema cu această sumă.

Gigi Becali vrea să preia o altă echipă din Liga 1: ”Iau cu mine şi jucătorii, dar şi juniorii”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, susţine că în maximum o lună de zile ar putea să-i ofere lui Gigi Becali cele 10 milioane de euro pe care acesta le-a cerut în schimbul FCSB-ului.

Potrivit omului de afaceri din Pipera, în acest preţ nu intră şi lotul de jucători. Becali a fost şi mai vehement când a auzit că Gheorghe Mustaţă ar fi găsit deja investitori.

Patronul FCSB l-a invitat pe Mustaţă să-i prezinte ofertă şi spune că ceda clubul, dar fără lotul de seniori şi fără echipele de seniori. Gigi Becali susţine că, dacă vinde FCSB-ul, va prelua o altă echipă din Liga 1:

”Aşa a spus Mustaţă? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiţionat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă şi la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din puşcărie.

Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, şi să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei.

Apoi, îi transmit să-şi găsească cât mai repede şi alţi jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar şi toţi juniorii, reţine nene Gică, toţi juniorii, şi plecăm la o altă echipă.

Mă voi duce la o echipă din Liga 1. O să aflaţi despre ce echipă este vorba, dacă Mustaţă se ţine de cuvânt şi vine cu banii ca să-i vând FCSB. Să nu-l aud că de ce plec şi cu juniorii, că nu e treaba lui.

Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri. Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă şi să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Unul dintre cluburile pe care Gigi Becali le-ar putea prelua ar putea fi Academica Clinceni, pe care a susţinut-o financiar şi în perioada în care ilfovenii jucau în Liga 2.

Gigi Becali se află în relaţii bune şi cu primarul localităţii, Adrian Budeanu.

viewscnt
Articole similare