Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să scape de Iulian Cristea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur de la FCSB. Ce răspuns a dat Edi Iordănescu

Gigi Becali vrea să scape de Iulian Cristea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur de la FCSB. Ce răspuns a dat Edi Iordănescu

FCSB

Comentarii

Noul antrenor de la FCSB, Edi Iordănescu, a anunţat că va fi precum un scut pentru fotbaliştii din lot în faţa lui Gigi Becali. Pentru Iulian Cristea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur ar putea fi colacul de salvare.

Iulian Cristea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur, o nouă şansă la FCSB?

Fundaşii l-au dezamăgit pe Gigi Becali în acest start de sezon. Iulian Cristea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur au intrat în dizgraţia finanţatorului, care a scăpat deja de Ondrasek. 

Edi Iordănescu a dat de înţeles că îi va evalua, întâi, pe jucătorii pe care Gigi Becali îi vrea plecaţi de la FCSB: "Cu siguranţă nu este confortabil să am jucători mitraliaţi, nu neapărat de patron, şi de oricine în spaţiul public. E vorba despre jucători care au suflet, au onoare, au personalitate şi asta înseamnă o muncă majoră ca să îi redresăm. Responsabilitatea totală este a mea, nu a jucătorilor, a mea. Responsabilitatea jucătorilor este în faţa mea, în vestiar,  în ceea ce înseamnă atitudinea şi exprimarea, dar de rezultat răspund eu. 

Eu sunt cel care voi critica, dar în spatele uşilor închise, eu îi voi analiza şi le voi da indicaţiile necesare. Mi-ar plăcea că ei să fie mai liniştiţi şi toată presiunea aia să o creez doar eu. Dacă vor mai fi ieşiri pe viitor din partea patronului, este foarte posibil. Veţi vedea poziţia mea, pentru că nu o să intru în conflict public, dar autoritatea mea, aşa cum am convenit, este totală. Aici înseamnă primii 20, primii 11, schimbări, tot ce înseamnă metodică de lucru", a declarat Iordănescu junior. 

Apoi, principalul a fost întrebat dacă vor mai exista schimbări la pauză sau în prima repriză, la comanda omului de afaceri. "Credeţi că pot să fiu un garant sau nu? Sunt un antrenor care nu a ars etape şi care a parcurs etapele. Am trecut prin nişte etape, nu le-am omorât.  Acum aveţi în faţă antrenorul care este campion al României. Am venit după performanţă şi succes. Credeţi că aş fi venit aici fără să mă asigur că pot să fiu stâlpul de rezistenţă pentru vestiar? Nu, jucătorii ştiu asta, voi fi primul care mă voi bate pentru ei, pentru a-i apăra", a adăugat Edi Iordănescu. 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsb edi iordanescuedi iordanescu antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare