Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să vândă FCSB. Un apropiat al clubului rupe tăcerea şi divulgă intenţia reală. Ce s-a schimbat în ultima perioadă

Gigi Becali vrea să vândă FCSB. Un apropiat al clubului rupe tăcerea şi divulgă intenţia reală. Ce s-a schimbat în ultima perioadă

FCSB

Comentarii

Veniturile din Europa s-au diminuat la FCSB, iar Gigi Becali a anunţat, recent, că e pregătit să renunţe la afacerea sa din fotbal. Totuşi, un fost angajat al clubului FCSB nu crede în această variantă şi a oferit câteva motive pentru care omul de afaceri nu va vinde clubul.

Reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că vinde FCSB

Sezoanele slabe din ultimii ani l-au făcut pe Gigi Becali să afirme, încă o dată, că e dispus să facă un pas în spate. FCSB are unele dintre cele mai mari salarii din Liga 1, iar investiţia lui Gigi Becali s-a amortizat doar din vânzarea unoi jucători. De la UEFA n-au mai venit aceleaşi sume consistente ca în trecut. 

Totuşi, situaţia se poate schimba odată cu venirea lui Edi Iordănescu, crede Helmuth Duckadam. Antrenorul poate fi cel care readuce performanţele la echipa din Berceni, caz în care Gigi Becali şi-ar rotunji veniturile şi nu ar mai fi dispus să renunţe. 

"Nu cred. După această mişcare făcută cu Edi Iordănescu, nu cred. Sigur că la un moment dat, când n-ai rezultate, îţi trec toate gândurile prin cap, dar sunt convins că ţine prea mult la echipa asta şi, dacă va obţine performanţă, nu va avea probleme. 

Va rezista (n.r. - fără să se implice peste Edi Iordănescu), că nu are ce face. A văzut că dacă n-ai performanţă, nu mai poţi vinde jucători. FCSB trebuie să obţină performanţă, jucătorii să iasă în evidenţă, în Europa, la echipa naţională, pentru a putea vinde jucători la preţurile dorite de dansul", a declarat fostul portar pentru Telekom Sport. 

După plecarea din funcţia de preşedinte de imagine de la FCSB, Duckadam nu a mai primit o ofertă de a reveni: "Nu, pentru că nu îmi mai doresc. Nu mai activez în fotbal , nu politică... Îmi văd de viaţa mea. E bine aşa cum e", a adăugat Duckadam.  

Gigi Becali, dispus să ia o decizie radicală

„E o afacere pe care nu vrea să o mai ţin. Eu dacă nu iau campionatul, mă las de fotbal anul ăsta. Ce mare lucru? Nu am la cine să vând echipa, nu are nici cine să o cumpere. O să vând jucătorii unul câte unul şi o să scot banii. În primul rând, trebuie să dea pe echipă vreo 40-50 de milioane de euro, luând jucătorii în parte. Cine să dea 50 de milioane de euro şi cine să mai bage bani pe urmă?", a spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalihelmuth duckadamfcsbgigi becali vinde fcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare