Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali vs Victor Piţurcă: duel pe piaţa transferurilor! Fotbalistul pentru care se bat U Craiova şi FCSB

Gigi Becali vs Victor Piţurcă: duel pe piaţa transferurilor! Fotbalistul pentru care se bat U Craiova şi FCSB

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă este noul manager general al Craiovei şi a dat deja prima lovitură pe piaţa transferurilor: Andrei Ivan.

Nu este singurul fotbalist important pe care fostul selecţioner îl va aduce în Bănie. Deja sunt vehiculate numele unor fotbalişti ca Valerică Găman, Alexandru Maxim sau Gabriel Torje, iar mai nou, un alt fotbalist de naţională a intrat pe lista lui Piţi.

Bogdan Stancu este dorit şi el la Craiova de Victor Piţurcă, scrie Fanatik. Sursa citată scrie că ”Motanul” este dorit şi de Gigi Becali la FCSB, semn că între cei doi foşti prieteni, actuali rivali, se poate produce deja o primă bătălie importantă pe piaţa transferurilor.

Stancu joacă în prezent în Turcia la Genclerbirligi, iar la FCSB a jucat între 2008 şi 2011. A plecat de la formaţia lui Gigi Becali pentru 5 milioane de euro, în Turcia, la Galatasaray.

Piţurcă vrea să-l aducă acum la Craiova, o variantă destul de probabilă mai ales dacă ţinem cont că atacantul în vârstă de 32 de ani a fost printre fotbaliştii săi preferaţi la echipa reprezentativă a României.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe