Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Buffon nu renunţă! Semnează un nou contract şi va juca până la 43 de ani

Gigi Buffon nu renunţă! Semnează un nou contract şi va juca până la 43 de ani

Juventus

Comentarii

Gianluigi Buffon (41 de ani) a revenit în vară la Juventus după o aventură de un sezon la Paris Saint-Germain, acolo unde a vrut să îşi îndeplinească visul interzis - câştigarea trofeului UEFA Champions League. La o vârstă la care mulţi fotbalişti sunt de mult timp retraşi, Buffon nu renunţă.

Fostul internaţional italian vrea să joace fotbal în continuare şi va semna un nou contract cu Juventus, potrivit Tuttosport. Următoarea înţelegere îl va ţine pe Buffon la "bătrâna doamnă" până în 2021, atunci când Buffon va avea deja 43 de ani. 

El a plecat de la Juventus în 2018 chiar pentru faptul că nu îi mai putea fi asigurat locul de titular. În ciuda acestui fapt, Buffon nu concepe să plece de la Juventus şi vrea să îşi încheie la cariera la echipa unde a cunoscut cel mai mare succes ca fotbalist. În cele trei prezenţe din acest sezon de Serie A, Buffon a arătat că, în ciuda vârstei, încă poate juca la cel mai înalt nivel. 

Iniţial, Juventus a vrut să îl aducă pe Buffon pentru un sezon, iar apoi să îi ofere un post în conducere, dar prestaţiile portarului i-au convins pe oficialii campioanei Italiei să îi ofere un nou contract de jucător. 

Afla mai multe despre: buffonjuventus 

viewscnt
Articole similare