Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu a fost prezentat oficial: ”I-am găsit apăsaţi pe jucători. Nu trebuie să ne văicărim, trebuie să trecem repede la treabă!”

Gigi Mulţescu a fost prezentat oficial: ”I-am găsit apăsaţi pe jucători. Nu trebuie să ne văicărim, trebuie să trecem repede la treabă!”

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu spune că a găsit o atmosferă apăsătoare în vestiar, după ce Edi Iordănescu a plecat din cauza rezultatelor slabe. Noul antrenor al Astrei speră că va reuşi să obţină rezultate mai bune.

Astra are un nou antrenor, Gigi Mulţescu, cel care va debuta împotriva lui CFR Cluj. Tehnicianul în vârstă de 66 de ani spune că va încerca să refacă moralul jucătorilor, deoarece aceştia sunt afectaţi din cauza lipsei de rezultate din ultimul timp.

”I-am găsit puţin apăsaţi de evenimentele anterioare şi de înfrângerile care au fost greu digerate, erau afectaţi. Nu mai avem timp de vorbe multe şi să plângem, şi să ne văicărim. Trebuie să trecem repede la treabă. Trebuie să jucăm, să câştigăm, asta este treaba noastră. Banii vor veni mai târziu, că peste tot sunt probleme. (n.r. că are un debut infernal) Păi ce, vreodată mi-a fost uşor? Poate e mai bine, că şi concentrarea jucătorilor va fi mai mare. Obiectivul e să câştigăm, dar e greu, realist fiind, e o echipă (n.r. CFR Cluj) care primeşte greu gol. Mai la îndemana ne este un punct”, a declarat Gigi Mulţescu.

Afla mai multe despre: gigi multescuastraliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare