Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu, acuze dure la adresa CFR-ului: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany şi Mureşan pe aici!”. Promite răzbunare: „Nu mor câinii, când vor ei”

Gigi Mulţescu, acuze dure la adresa CFR-ului: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany şi Mureşan pe aici!”. Promite răzbunare: „Nu mor câinii, când vor ei”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Gigi Mulţescu, tehnicianul oaspeţilor, a turbat la finalul partidei din cauza arbitrajului, prestat de Marcel Bîrsan, în Gruia.

„Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate trebuie să mă duc să urlu să mă liniştesc. Miroase a iz de Paszkany şi Mureşan (n.r. - foştii conducători ai CFR-ului). E inimaginabil ce s-a întâmplat! Ce poate să facă un om îmbrăcat în negru... În rest, jucătorii mei au fost extraordinari. Cuvintele sunt prea sărace pentru ce au făcut ei azi.

Arbitrii ăştia nu sunt oameni. Injuste eliminările, sigur! La Anton n-a fost galben. Sigur, n-am văzut toate fazele, să vorbească mai mult cei care se pricep. Nu ne predăm, în ciuda absenţelor pentru meciul următor. Nu mor câinii când vor alţii!”, a declarat Mulţescu la Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, CFR este pe locul 2, cu 63 de puncte. În timp ce, Dinamo rămâne în subsolul clasamentului, pe locul 14, cu doar 27 de puncte.

Ce spune tehnicianul despre noul portar

„Când a fost transferat Kongshavn, s-a creat un cor al criticilor, toţi s-au întrebat ce caută acest portar la Dinamo. Dar când ai numai copii pe acest post e nevoie şi de experienţă. S-a văzut ce portar de clasă e în seară asta”, a conchis Mulţescu după meciul din Gruia.

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştigigi multescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare