Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu, aşa cum nu a mai fost văzut! Antrenorul lui Dinamo a răbufnit şi l-a atacat şi pe Mihai Teja: "Mai uşor, că nu e în regulă, s-au umflat muşchii pe tine"

Gigi Mulţescu, aşa cum nu a mai fost văzut! Antrenorul lui Dinamo a răbufnit şi l-a atacat şi pe Mihai Teja: "Mai uşor, că nu e în regulă, s-au umflat muşchii pe tine"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu, e nemulţumit de programul pe care-l va avea echipa în Liga 1 şi l-a pus la punct pe antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, după declaraţiile acestuia.

VIDEO | FC Voluntari - Dinamo 1-2 (Căpăţână 62 / Sorescu 34, Mrzljak 76)

Mulţescu s-a plâns că Dinamo va juca meciuri la o distanţă de două, trei zile, pentru a recupera din partidele faţă de celelalte echipe din play-out-ul Ligii 1. LPF a decis să împingă etapa cu numărul 14, pentru a le permite "câinilor" să echilibreze situaţia. 

Totuşi, antrenorul dinamovist e iritat de această situaţie: "E aer curat, oxigen. Aveam nevoie de cele trei puncte ca de aer. Sunt preţioase, am jucat împotriva unei echipe foarte bune, trebuie să felicit toată echipa. Am stat trei săptămâni în carantină, jucători valoroşi au plecat, mă bucur foarte mult. Felicit jucătorii şi staff-ul tehnic. Am apelat la toate resursele, din bagajul de cunoştinţe. Experienţa mă ajută şi am reuşit să fructific datele şi munca secunzilor. Am încercat să jucăm cu o partitură cu multă energie. 

E inadmisibil să fim programaţi aşa la două zile, după ce am stat trei săptămâni în carantină. Un specialist a zis că organele interne sunt afectate. E efort, e inuman pentru ficat, plămâni, care sunt afectaţi. Faceţi ceva! Suntem parteneri de întrecere. De ce să se supere pe noi că se extinde sezonul? Nu te joci cu sănătatea omului. Noi vrem să omorâm jucătorii?", a declarat Gigi Mulţescu. 

Mihai Teja a fost unul dintre oamenii din fotbalul românesc nemulţumiţi de decizia luată de LPF de a extinde sezonul din play-out, din cauza situaţiei de la Dinamo. La finalul meciului cu FC Voluntari, Mulţescu i-a reproşat câteva aspecte: 

"I-am reproşat că acum câteva zile a spus 'De ce trebuie să aşteptăm noi după Dinamo?'. El a antrenat-o pe Dinamo şi a mâncat o pâine de aici. I-am spus 'Nu ai voie să vorbeşti aşa. Eu nu spun un cuvânt de Voluntari, pentru că am lucrat şi eu aici, am mâncat o pâine şi îi respect'. Pe oamenii de aici îi respect. Nu se poate. Nici nu s-a uscat bine semnătura pe carnetul de antrenor şi deja a început cu... I-am spus 'Mai uşor, că ţi-ai luat viteză, s-au umflat muşchii pe tine şi nu e în regulă'", a mai spus tehnicianul lui Dinamo. 

Dinamo, pentru care a fost primul meci după 21 de zile, are opt partide jucate în play-out, câteva confruntări fiindu-i amânate după apariţia mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în echipă.

Clasamentul play-out-ului: FC Viitorul – 42 de puncte, FC Hermannstadt – 34 de puncte (11 jocuri), Academica Clinceni – 32 de puncte, FC Voluntari – 31 de puncte, Sepsi – 31 de puncte (12 jocuri), Poli Iaşi – 29 de puncte, Dinamo – 21 de puncte (8 jocuri), Chindia Târgovişte – 20 de puncte (11 jocuri).

Afla mai multe despre: gigi multescudinamofc voluntari 

viewscnt
Articole similare