Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu îşi duce războiul mai departe! "Să vedem ce găsesc cei care ne vor retrogradaţi. Dacă vedeţi ce salariu am, vă ruşinaţi"

Gigi Mulţescu îşi duce războiul mai departe! "Să vedem ce găsesc cei care ne vor retrogradaţi. Dacă vedeţi ce salariu am, vă ruşinaţi"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu, susţine că echipa din "Ştefan cel Mare" a fost "vânată" în acest sezon. De asemenea, tehnicianul a afirmat că salariul său e cu mult sub cifrele apărute în spaţiul public.

"Altceva nu puteam face, pentru că nu aveam benzină pentru 90 de minute. După aspectul jocului controlat de Viitorul cele mai multe ocazii noi le-am avut. După trei săptămâni de carantină şi câteva zile de pregătire, e greu. 

Se caută tot felul de... Văd că până acum nu a fost găsită varianta care-i să-i satisfacă pe cei care doresc să ne retrogradeze . Aşteptăm să vedem ce găsesc cei care ne vor retrogradaţi. Poate că e cea mai mare retrogradare. Eu m-am înţeles pentru o lună, atât cât dura play-out-ul. Dacă vedeţi ce salariu am, vă ruşinaţi. Vedem ce vom face, dacă vom continua sau nu, vedem", a declarat tehnicianul dinamovist.  

Ultima clasată din play-out este Chindia, iar penultima, Dinamo, în timp ce Sepsi, locul 12, ar trebui să meargă la baraj. Decizia finală va aparţine Comitetului Excutiv al FRF.

Există posbilitatea foarte probabilă ca numărul de echipe în Liga I să fie mărit de la 14 la 16, caz în care ultima clasată pe baza unuia dintre criteriile de mai sus, Chindia în ambele situaţii, va juca un meci de baraj, la 9 şi 12 august, cu Dacia Mioveni, locul 3 în Liga a II-a. Şi această decizie poate fi luată de Comitetul Executiv al FRF. 

Afla mai multe despre: gigi multescudinamo 

viewscnt
Articole similare