Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu, prima reacţie după rezilierea contractului. Noua propunere a spaniolilor pentru antrenor + întâlnire de gradul zero cu Cosmin Contra

Gigi Mulţescu, prima reacţie după rezilierea contractului. Noua propunere a spaniolilor pentru antrenor + întâlnire de gradul zero cu Cosmin Contra

Dinamo București

Comentarii

Lui Gheorghe Mulţescu (68 de ani) i-a fost reziliat contractul de antrenor al lui Dinamo, dar acestuia i s-a propus deja un alt post din partea conducerii roş-albilor.

Înainte să ajungă în acest an în Ştefan cel Mare, Gheorghe Mulţescu a mai antrenat-o pe Dinamo cu alte trei ocazii: în sezonul 1990-1991, în 2008 şi în 2013. În mandatul recent încheiat, cel poreclit „SMURD” a stat doar trei meciuri pe banca roş-albilor, înregistrând un succes şi două rezultate de egalitate. 

„(Dezamăgit?)

De ce să fiu dezamăgit? Nu sunt dezamăgit deloc, eu cred că am fost solicitat de Dinamo să ajut. Când un om este în suferinţă, numai faci preţ, trebuie să îl ajuţi şi atât. Aşa s-a întâmplat cu primul episod în care am fost chemat să ajut într-un moment foarte greu, un moment crucial. Atunci chiar că a fost greu.



(Cel mai greu mandat?)
Cel mai greu pentru că toate lucrurile erau împotrivă şi nimic nu curgea spre a se ameliora ceva. Nu avea lot, lotul era decimat. Erau în carantină, toate problemele, ştiţi, şi în situaţia aia am reuşit să adun echipa şi am reuşit să salvăm echipa şi să o scoatem la capăt.

A urmat această a doua perioadă, trebuiau să vină spaniolii, cu ei se vorbise, cei din club mi-au spus `Nea Gigi dă drumul la treabă, să facem un contract, dacă ei vin, dacă nu mergem până la capăt`.

(Ştiaţi de situaţie...)
Bineînţeles.. Sigur, era aceasta posibilitate şi am zis că merge echipa, nu puteam să facem pe două săptămâni pentru că nu aveam credibiliate şi nu aveam autoritate în faţa jucătorilor aşa şi atunci toate au fost făcute în aşa fel încât lucrurile să meargă şi să nu se creeze blocaje.

(Vi s-a propus să rămâneţi?)
Da, mi-a propus conducerea şi Bălănescu, şi omul spanililor. M-am întâlnit acum şi cu Cosmin, eu coboram şi el urca. Mi-a zis că dacă vreau să rămân el are nevoie de experienţa mea, aşa că...

(Veţi rămâne?)
Mă gândesc. Am zis să ne gândim împreună  2-3 zile. Eu dacă să rămân şi ei la ce pot să îmi ofere şi dacă ne întâlnim undeva la mijloc. Toată lumea vrea să colaborăm, să vedem, sigur că Dinamo este prioritate şi trebuie să mă gândesc la mine. Dacă apare ceva, vreo opţiune din punct de vedere financiar bună, atunci sigur că mă gândesc”
, a declarat Gheorghe Mulţescu. 

În momentul rezilierii pe lânga oferta primit de antrenor de a rămâne în club, atât Mulţescu, cât şi întreg staff-ul său au primit salariile la zi. În momentul în care a semnat noul contract, convenţia dintre Mulţescu şi conducerea roş-albilor a fost să rămâna pe banca tehnică până la numirea succesorului său, pentru ca echipa să nu rămână fără antrenor până la pauza prilejuită de jocurile echipelor naţionale. 

Afla mai multe despre: dinamomultescu 

viewscnt
Articole similare