Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi, şi pe el poţi să îl iei la iarnă! Ce salariu are puştiul care a îngenuncheat-o pe United weekendul trecut

Gigi, şi pe el poţi să îl iei la iarnă! Ce salariu are puştiul care a îngenuncheat-o pe United weekendul trecut

Premier League

Comentarii

Mattew Longstaff a avut parte de debut de vis la Newcastle, coţofenele câştigând graţie golului său în faţa lui Manchester United, în ultima etapă din Premier League.

Fotbalistul de doar 19 ani a fost aruncat în luptă de Steve Bruce chiar din primul minut al întâlnirii, iar reuşita sa a decis câştigătoarea. Mattew este produs al clubului din Newcastle pentru care a jucat la toate categoriile de vârstă. Presa engleză a descoperit un amănunt interesant în privinţa mijlocaşului. Astfel Longstaff are un salariu lunar de aproximativ 4200 de euro pe lună, unul care ar putea fi considerat mediu în Liga I. Iar dacă vorbim de FCSB venitul este catalogat drept unul mic, unul pe care Gigi Becali l-ar putea plăti fără probleme.

Longstaff l-a adus aproape de demitere pe Ole Gunnar Solskjaer şi l-a făcut de două ori mai bucuros pe managerul său, Steve Bruce, care a reuşit prima victorie din carieră în faţa lui Manchester United din postura de antrenor. Iar pentru fostul jucător al diavolilor a fost 19-a confruntare împotriva trupei de pe Old Trafford. 

Afla mai multe despre: gigi becalinewcastlemattew longstaffsalariu 

viewscnt
Articole similare