Experiențe împreună.
You are here:

Gimnasta Alina Kabaeva a dispărut după cel mai frumos moment din viaţa sa! Ce indiciu a fost oferit

Gimnasta Alina Kabaeva a dispărut după cel mai frumos moment din viaţa sa! Ce indiciu a fost oferitgalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Una dintre campioanele olimpice ale Rusiei, gimnasta Alina Kabaeva (37 de ani), ar fi dispărut, după ce a dat naştere copiilor preşedintelui Vladimir Putin.

Conform Dailystar, care citează surse din Rusia, Alina Kabaeva nu a mai fost văzută din 2018, atunci când era însărcinată în două luni. În aprilie 2019, ea ar fi născut patru băieţi într-o clinică din Elveţia. Evenimentele au fost publicate de publicaţia rusă Moskovsky Komsomolets, dar ştirea a fost ştearsă ulterior. 

Dni.ru a susţinut că "Alina Kabaeva a născut gemeni şi a dispărut", dar preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a negat că ar fi avut o relaţie cu fosta gimnastă.

Galerie foto cu Alina Kabaeva

O altă sursă din Moscova a susţinut că "Putin îşi doreşte intimitate. De ani de zile îşi ascunde sub identităţi false fiicele adulte. Chiar şi acum, deşi vorbeşte despre ele, nu le spune pe nume. Dacă Alina Kabaeva i-a născut copii, este un indiciu important în privinţa dispariţiei ei. Este obsedat de securitatea familiei sale". 

Alina Kabaeva a câştigat două medalii olimpice în gimnastică, 14 medalii la campionatele mondiale şi 25 de medalii la campioanele europene. 

După retragere, Alina Kabaeva a intrat în partidul lui Vladimir Putin, a încercat o carieră în muzică, iar cel mai recent a ocupat o funcţie de conducere la National Media Group. 

Galerie foto cu Alina Kabaeva

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...