Experiențe împreună.
You are here:

Gimnasta Maria Holbură s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, la individual compus

Gimnasta Maria Holbură s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, la individual compus

Gimnastică

Comentarii

Gimnasta Maria Holbură a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în concursul individual-compus. Echipa României a ratat însă, pentru a doua oară consecutiv, calificarea la JO.

Gimnasta Maria Holbură a devenit al 49-lea membru al Team Romania pentru competiţia olimpică de la Tokyo, din 2020. Maria Holbură a terminat pe locul 54 concursul de calificare al Mondialelor de la Stuttgart la individual-compus, cu 50.632 puncte (sărituri - 13.300, paralele - 12.233, bârnă -12.733 şi sol -12.366). După eliminarea naţiunilor calificate cu echipa, constănţeanca Maria Holbură a devenit a 13-a calificată la Jocuri dintre cele 20 de sportive care şi-au câştigat biletul pentru Tokyo.

Echipa feminină de gimnastică a României nu va fi însă prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a încheiat pe locul 22, din 24 de competitoare în calificările de la CM.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe