Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gimnastele au făcut senzaţie la gala finalului de an! "Rar avem ocazia să ne îmbrăcăm elegant. Îmi place foarte mult când am ocazia"

Gimnastele au făcut senzaţie la gala finalului de an! "Rar avem ocazia să ne îmbrăcăm elegant. Îmi place foarte mult când am ocazia"galerie foto

Gimnastică

Comentarii

În frunte cu Irina Deleanu, sportivele de la ritmică au etalat ţinute desprinse din reviste. Şefa gimnasticii ritmice a ales o rochie demnă de premiile Oscar: lungă, aurie, mulată pe corp. Ca să fie într-o formă de zile mari, Irina a recunoscut că a mâncat foarte puţin şi a făcut mult sport.

Gimnastele au strălucit în rochii elegante la gală

Lumea bună din gimnastica ritmică şi nu numai şi-a dat întâlnire la gala de final de an. La eveniment, Irina Deleanu, cea care conduce această federaţie de 21 de ani, a avut o apariţie spectaculoasă.  

„A fost o ţinută aleasă pe ultima sută de metri, aveam în plan să port o altă rochie, dar acea rochie conţinea culoarea roşie, iar culorile acestei gale au fost negru, alb şi auriu. Şi am ales să îmi cumpăr o rochie aurie”, a spus Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, pentru Sportsnet.ro

Cel mai sexy preşedinte de federaţie din România recunoaşte că face eforturi mari să fie într-o formă fizică foarte bună!  

„ Anul acesta a fost numai cu o masă pe zi şi atunci când îmi era foame, îmi făceam un ceai şi dacă îmi mai era foame, îmi mai făceam un ceai” -Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.  

După gală, Irina vrea să îşi facă toate poftele culinare. 

 „Chiar râdeam cu maseurul meu şi îi spuneam că după această gală o să dau drumul la viaţă. Aş vrea ca de aceste sărbători să trăiesc şi eu puţin, că din ianuarie sunt din nou la regim” -Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.  

Şi şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport a fost prezentă la Gala Gimnasticii Ritmice. Elisabeta Lipă a avut numai cuvinte de laudă la adresa Irinei Deleanu.  

„Nu aş vrea să o laud pe Irina, dar nu am ce să fac! Este un preşedinte pe care îl dai afară pe uşă şi ea intră pe geam şi când geamul este închis ea găseşte o portiţă să intre” -Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport.  

Gimnastele au fost la înălţime  

Sportivele de la gimnastică ritmică au arătat încă o dată cât de frumoase şi de graţioase sunt. La Gala Gimnasticii Ritmice, fetele s-au întrecut în ţinute elegante. Amalia Lică, cea mai bună junioară din România, a ţinut să iasă în evidenţă cu o salopetă albă. „M-am gândit că multă lume vine în negru şi am zis să vin diferit. Mă simt foarte bine îmbrăcată aşa, pentru că nu de multe ori avem ocazia şi mie îmi place foarte mult” – Amalia Lică componentă a lotului naţional de gimnastică ritmică al României.  

Cele două perechi de gemene din ansamblu de junioare al României au gusturi diferite la îmbrăcăminte.  

Irene şi Alexandra Pătrăşcu şi-au ales ţinutele în funcţie de personalitatea lor. 

 „Nu ne place să ne îmbrăcăm la fel şi de mici am fost învăţate să avem personalitaţi diferite. Nici nu ne plac aceleaşi lucruri” -Irene Pătraşcu, componentă a lotului naţional de gimnastică ritmică. 

„Mă simt bine aşa îmbrăcată. Într-un fel am făcut schimb de personalităţi cum ne-am îmbrăcat. Dacă le-am fi arătat prietenilor doar ţinutele ar fi spus că eu mă îmbrac ca Irene şi ea ca mine” -Alexandra Pătraşcu, componentă a lotului naţional de gimnastică ritmic.  

În schimb, Carina şi Andra Crainic, care sunt gemene identice, şi-au ales şi rochiile la fel. 

 „Ţinutele le-am ales înainte cu o zi să venim aici. Am stabilit cu celelalte colege din proba de ansamblu să fim îmbrăcate în negru şi cu accesorii aurii” – Carina Crainic, componentă a lotului naţional de gimnastică ritmică. 

,Christina Drăgan, sora Annaliesei Drăgan, gimnastă calificată la Jocurile Olimpice de la Paris şi care se recuperează în America după o intervenţie chirugicală, s-a simţit foarte bine în rochia pe care a îmbrăcat-o la gală.  

„Destul de rar avem ocazia să ne îmbrăcăm elegant. Îmi place foarte mult când am ocazia, mă simt mai mult ca o fată decât ca o sportivă” -Christina Drăgan, componentă a lotului naţional de gimnastică ritmică al României.  

2023 un an extraordinar pentru gimnastica ritmică  

2023 a fost un an foarte bun pentru gimnastică ritmică din România.  

„Sunt foarte emoţionată la acest final de an, a fost cel mai frumos din viaţa mea, atât profesional, cât şi personal, am avut reuşite şi cu copii mei şi cu sportivele. Am adus primul Campionat Mondial de gimnastică în România, avem o sportivă calificată la Jocurile Olimpice, pe Annaliese Drăgan, şi putem spune că obiectivele federaţiei au fost îndeplinite. La Campionatul Mondial de la Cluj am obţinut medalia de bronz cu echipa României şi avem o vicecampioană mondială, pe Amalia Lică la proba de cerc” -Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.  

Toată lumea aşteaptă sărbătorile  

Atât sportivele,, cât şi Irina Deleanu aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă.  

„De Crăciun îmi voi face toate poftele. Preparatele mele preferate sunt piftia de curcan şi salata de beauf cu vită”-Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.  

„Pentrun mine, Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an pe care o petrec alături de familie. Gătesc împreună cu mama şi, de fiecare dată, mama mă surprinde cu un preparat nou. Abia aştept să văd ce îmi pregăteşte anul acesta” - Amalia Lică componentă a lotului naţional de gimnastică ritmică al României.  

Deşi le plac dulciurile, fetele nu vor să exagereze de sărbători.  

„Nu vrem să punem kilograme pe noi pentru că după, tot nouă ne va fi greu la antrenamente” -Andra Crainic componentă a lotului naţional de gimnastică ritmică al României. 

Cea mai norocoasă dintre sportive este Christina Drăgan. Frumoasă gimnastă îşi va petrece sărbătorile de iarnă la căldură, în Los Angeles, acolo unde părinţii ei locuiesc. Şi sora sa mai mare, Annaliese este peste Ocean, acolo unde se recuperează după o intervenţie chirurgicală.  

La Gala Gimnasticii Ritmice, Annaliese a fost premiată în lipsă sportiva anului 2023.  

Surorile Drăgan sunt antrenate de Maria Gîrbă, antrenor emerit. Locul 2 al podiumului a fost ocupat de Amalia Lică, iar pe locul 3 s-au clasat Lisa Garac şi ansamblul de junioare format din Andra şi Carina Crainic, Arianna Alexandru, Andreea Năstasă, Alexandra şi Irene Pătraşcu, Eva Vencu.  

Sportivele sunt antrenate de Alexandra Piscupescu şi Ştefania Prioteasa Chiriac.   

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gimnastica ritmicairina deleanuelisabeta lipa 

viewscnt
Articole similare