Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gino Iorgulescu, decizie de ultimă oră, după ce fiul său a provocat un accident mortal: "Vom face tot ce e omeneşte posibil"

Gino Iorgulescu, decizie de ultimă oră, după ce fiul său a provocat un accident mortal: "Vom face tot ce e omeneşte posibil"

Diverse

Comentarii

Familia Iorgulescu a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că va susţine familia tânărului decedat în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu.

Bărbatul care s-a stins din viaţă avea 24 de ani şi era tatăl a doi copii.

Redăm mai jos integral comunicatul familiei Iorgulescu

"Familia Gabriela şi Gino Iorgulescu

În aceste ore grele pentru noi toţi cei atât de afectaţi de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugăminţile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în faţa lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămaşi fără tată. Ştim că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia lor, pentru ca drumul copiilor în viaţă să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâşiat şi credinţă în Dumnezeu,
Gabriela şi Gino Iorgulescu."

Mario Iorgulescu, în stare gravă

Un tânăr de 24 de ani a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti. Un alt tânăr, de aceeaşi vârstă, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Elias. Persoana care a produs accidentul este Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.

”În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că din accident a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice.

”Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a mai transmis Brugada Rutieră.

Afla mai multe despre: gino iorgulescu 

viewscnt
Articole similare