Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giorgio Chiellini şi-a ales favoritul pentru Balonul de Aur! Căpitanul lui Juventus îl va înfrunta miercuri seara, de la 22:00, în direct, pe Telekom Sport 3

Giorgio Chiellini şi-a ales favoritul pentru Balonul de Aur! Căpitanul lui Juventus îl va înfrunta miercuri seara, de la 22:00, în direct, pe Telekom Sport 3
Comentarii

Giorgio Chiellini a vorbit despre favoritul său pentru Balonul de Aur. Căpitanul lui Juventus a făcut o alegere nu tocmai surprinzătoare, alegând un conaţional pentru cel mai important premiu individual din fotbal.

Giorgio Chiellini a fost căpitanul Italiei la Euro 2020, ridicând trofeul la finalul turneului. Om de bază în naţionala condusă de Roberto Mancini, veteranul a fost printre piesele cheie din triumful italienilor pe Wembley. Însă, cea mai importantă piesă a ”Squadra Azzurra” a fost, posibil, nu în apărare, ci la mijlocul terenului.

Jorginho a fost crucial în defensiva echipei, dar şi în atac. Mijlocaşul lui Chelsea era responsabil cu progresarea balonului, şi, deşi nu iese mereu în evidenţă, a fost remarcat după triumfurile importante din acest an. De bază pentru Chelsea şi Italia, campioanele Europei la nivel de club şi internaţional, Giorgio Chiellini este de părere că fotbalistul cu orgini braziliene merită Balonul de Aur.

Giorgio Chiellini şi-a ales favoritul pentru Balonul de Aur!

Sper cu adevărat că va reuşi să îl câştige, pentru că e un prieten bun de al meu. Şi ar fi un premiu care aş simţi că îmi aparţine şi mie parţial, fiind italian desigur şi un jucător implicat în acel triumf şi simţind emoţiile pe care le vom avea mereu în suflet.

Mereu am fost de părere că Jorginho e un jucător bun. De când a venit Mancini la naţională şi ne-a dat continuitate, am ajuns să realizez cât de bun este şi ce jucător de top este. Poate că nu are cele mai bune calităţi fizice, dar diferenţa reală este făcută de creierul şi mentalitatea sa.

Am fost foarte fericit, pentru că mulţi oameni spuneau că poate juca doar cu Sarri, dar alţi doi antrenori l-au folosit la Chelsea şi joacă şi la echipa naţională. Deci oriunde merge, oriunde joacă, e cel mai des titular. Sunt foarte fericit pentru el şi merită cu adevărat să câştige acest premiu. Deci sper că i se va acorda Balonul de Aur”, a declarat Giorgio Chiellini.

Cei doi au să se înfrunte miercuri seara, în Juventus - Chelsea, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită, în direct, pe telekomsport.ro şi Telekom Sport 3.

Afla mai multe despre: giorgio chiellinijorginhojuventus chelseabalonul de aur 

viewscnt
Articole similare