Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a dezvăluit suma pe care Dinamo o încasează în schimbul lui Deian Sorescu: "Are şi procente la următorul transfer"

Giovanni Becali a dezvăluit suma pe care Dinamo o încasează în schimbul lui Deian Sorescu: "Are şi procente la următorul transfer"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat că s-a înţeles cu oficialii vicecampioanei Poloniei, Raków Czestochowa, pentru transferul lui Deian Sorescu, iar acum fotbalistul a plecat din România pentru a semna contractul.

"Şi-au programat suma 800.000 de euro şi eu sper că au aproape 1 milion de euro. Au şi procente la următoarea vânzare. Important e că după o zi întreagă s-a rezolvat.

Jucătorul nu a semnat, încă, de asta mergem, să semnăm. Mai sunt nişte chestii minime. Să vedem care e impozitul acolo, cum e. A stat patru ani la Dinamo... Şi alţii stau 40 de ani cu o soţie şi o lasă.

Vizita medicală o face azi, poate o prelungeşte până mâine, iar în momentul când vizita medicală e OK, semnează şi ne punem de acord cu salariul net pe care trebuie să îl aibă jucătorul, pentru că acolo probabil taxele sunt diferite faţă de cum sunt în România.

Sorescu era un om de bază, era emblema echipei. Hai să dăm uitării tot şi cu tricoul şi cu tot şi să ne gândim că Dinamo trebuie să meargă şi fără Sorescu. Dinamo, cu Flavius Stoican şi cu cei care au rămas acolo, trebuie să se salveze pentru că e păcat ca Dinamo să nu fie în prima ligă. Eu sunt convins că Dinamo se va salva" , a spus agentul lui Deian Sorescu, Giovanni Becali.

Sorescu semnează cu vicecampioana Poloniei

Dinamo a confirmat că a bătut palma cu oficialii vicecampioanei Poloniei, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

"OFICIAL. Deian Sorescu la Raków Czestochowa

FC Dinamo Bucureşti şi KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României, a marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Raków Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.
În numele tuturor dinamoviştilor, nu ne rămâne decât să-i mulţumim lui Deian Sorescu pentru evoluţiile în tricoul alb-roşu!

Mult succes în carieră!" , se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare