Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a numit cel mai mare fotbalist din toate timpurile: „El va fi mereu numărul 1 pentru mine!”

Giovanni Becali a numit cel mai mare fotbalist din toate timpurile: „El va fi mereu numărul 1 pentru mine!”
Comentarii

Giovanni Becali a fost pus să aleagă cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

Giovanni Becali şi fotbalistul său preferat din toate timpurile: „El e numărul 1!”

Celebrul impresar a oferit un răspuns hotărât şi a ţinut să detalieze motivele alegerii sale. În opinia lui Giovanni Becali, cel mai bun fotbalist din istorie este Diego Armando Maradona. Ca argumente, Don Giovanni a explicat că niciun alt fotbalist nu a reuşit să se apropie de talentul uriaş avut de fotbalistul argentinian, mai ales că influenţa sa în afara terenului de fotbal a fost uriaşă, în special la Napoli.

„Pentru mine numărul unu este Maradona! El la antrenament avea 25.000 de spectatori! L-am văzut live pe Maradona. După care urmează mai mulţi: Messi, Ronaldo, Ronaldinho, dar numărul unu este Maradona şi îţi spun şi de ce. La Napoli cel mai important sfânt este San Gennaro. Acum este San Diego. Stadionul din Napoli îi poartă acum numele lui Maradona.

El la Napoli putea să vină cu 20 de valize şi nu-l controla nimeni. Nu aveai voie să te atingi de Maradona. Un geniu a fost, păcat că nu a trăit mai mult. Uită-te la Messi, ca o comparaţie. Are o viaţă extraordinară şi în afara terenului”, a declarat Giovanni Becali, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Giovanni Becali prevesteşte dispariţia Champions League: „Se va desfiinţa! De ce crezi că se investesc atâţia bani acolo?” | EXCLUSIV

Impresarul a analizat sumele enorme investite de arabi în fotbal şi este sigur că se pregăteşte ceva la nivelul fotbalului mondial. Giovanni crede că fotbalul mare nu se va juca doar la nivel european, iar competiţii precum Champions League vor dispărea. Această situaţie va duce la înfiinţarea unui Camponat Mondial al cluburilor, care va include formaţii din toată lumea şi care se vor duela de la egal la egal.

„E o nebunie curată ce se întâmplă în Arabia Saudită. Banii ăştia mulţi sunt plătiţi lui Ronaldo, lui Kante. Ăştia sunt jucători importanţi şi o singură întârziere i-ar face de râs. Ei fac asta pentru că vor să organizeze Cupa Mondială din 2034. Sunt 10 ani în care ei nu au voie să greşească. Cine ştie ce va fi peste 30-40 ani, dar eu cred că Champions League se va desfiinţa. 

Se va face un Campionat Mondial al cluburilor şi vor lua 3 echipe din Arabia Saudită, 2-3 echipe din SUA, 2 din Africa şi 2 din America de Sud, plus cele din Europa şi vor face CM al cluburilor cu 20 de echipe. De ce crezi că se investesc atâţia bani? E un scop acolo. Dacă ei n-au acceptat Superliga Europei propusă de Real Madrid, n-au cum să împiedice alte business-uri”, a declarat Giovanni Becali la SportCast cu Sile.

Afla mai multe despre: giovanni becalifotbal internationaldiego maradona 

viewscnt
Articole similare