Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a reuşit cel mai tare transfer al unui jucător din Liga 1, în ultimii 5 ani: ”Au plătit 15 milioane de euro pe el”

Giovanni Becali a reuşit cel mai tare transfer al unui jucător din Liga 1, în ultimii 5 ani: ”Au plătit 15 milioane de euro pe el”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Un club din Serie A a plătit în total aproximativ 15 milioane de euro pentru transferul unuia dintre cei mai talentaţi tineri români. Giovanni Becali susţine că Parma a plătit aceşti bani, deşi Valentin Mihăila avea o problemă medicală.

Transferul lui Valentin Mihailă de la Universitatea Craiova la AC Parma a fost unul dintre cele mai tari mutări făcute de un club din Liga 1, în ultimii cinci ani. Echipa din Serie A a plătit 8,5 milioane de euro, însă Giovanni Becali susţine că Parma a cheltuit aproape dublu pentru a-şi asigura semnătura mijlocaşului de 20 de ani.

Parma a plătit în total 15 milioane de euro pentru a-l transfera pe Valentin Mihăilă

Şefii clubului din Serie A au plătit o sumă importantă chiar şi pentru Italia pentru a-şi asigura semnătura lui Valentin Mihăilă. Suma de transfer a fost de 8,5 milioane de euro, dar costurile totale ale acestui transfer sunt de aproximativ 15 milioane de euro. Diferenţa este reprezentată de salariul jucătorului şi comisionul impresarului.

Însă mare nemulţumire a lui Giovanni Becali este că Valentin Mihăila s-a transferat cu o problemă medicală. Impresarul acuză că jucătorul n-a fost menajat nici de Craiova, nici la naţionala de tineret: ”Au dat 15 milioane, între suma de cumparare şi contractul lui şi asa mai departe, pentru el şi uitaţi-vă că de 2 luni nu joacă. A fost forţat atât la echipa de club, cât şi la naţionala de tineret şi nimanui nu i-a dat prin cap să îi zică să se mai oprească”, a spus zilele trecute Giovanni Becali, într-o intervenţie la Pro X.

Valentin Mihăilă încă n-a apucat să debuteze pentru Parma, din cauza unei pubalgii. Jucătorul transferat de la Universitatea Craiova s-a operat recent în Germania şi va fi apt de joc în aproximativ o lună.

Valentin Mihăilă, printre cei mai valoroşi jucători de la Parma

Parma a plătit în total 15 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă şi internaţional român de tineret a intrat direct în topul celor mai bine cotaţi jucători din lotul echipei. Cu o valoare estimată la 6 milioane de euro, Mihăilă este al cincilea cel mai bine cotat jucător de la Parma. Este depăşit doar de Roberto Inglese (12 milioane de euro), Wylan Cyprien (12 milioane de euro), Andreas Cornelius (12 milioane de euro) şi Yann Karamoh (7,5 milioane de euro). De asemenea, Valentin Mihăilă este al doilea cel mai valoros jucător U23 de la Parma, după Yann Karamoh (22 de ani, 7,5 milioane de euro).

Valentin Mihăilă a stabilit un record şi la Universitatea Craiova. Transferat cu 8,5 milioane de euro, tânărul mijlocaş stânga a devenit cel mai scump jucător din istoria clubului, depăşindu-l astfel pe Alex Mitriţă, care a plecat la New York City pentru 8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: giovanni mihaila 

viewscnt
Articole similare