Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a vorbit cu Fatih Terim despre Moruţan. Ce sumă a cerut Gigi Becali şi ce aşteaptă Galatasaray: "Scapă de nişte 'elefanţi'"

Giovanni Becali a vorbit cu Fatih Terim despre Moruţan. Ce sumă a cerut Gigi Becali şi ce aşteaptă Galatasaray: "Scapă de nişte 'elefanţi'"

FCSB

Comentarii

Impresarul Ioan Becali a dezvăluit informaţii despre posibilul transfer al lui Olimpiu Moruţan de la FCSB la Galatasaray. Agentul a anunţat că Gigi Becali nu renunţă la suma de 10 milioane de euro cerută pentru mijlocaş.

Giovanni Becali, informaţii despre transferul lui Moruţan

În această perioadă, Galatasaray încearcă să scape de mai mulţi fotbalişti cu salarii mari. Fatih Terim reconstruieşte lotul, îl place pe Olimpiu Moruţan, dar Galatasaray nu a făcut nicio ofertă. Totuşi, turcii vor fi nevoiţi să facă un efort financiar, întrucât Gigi Becali îşi doreşte 10 milioane de euro. 

"Moruţan e un jucător plăcut de Fatih Terim. Am vorbit câteva ore cu el după transferul lui Cicâldău. Am spus că nu e nimic, pentru că momentan nu e nimic. Îl place antrenorul, dar Galatasaray are ale probleme acum. Scapă de Falcao, scapă de nişte 'elefanţi' de 4-5 milioane de euro, care se accidentează şi nu joacă. Are nişte meciuri pentru a intra în Europa League. Fatih Terim mi-a spus că echipa lui e pentru Europa League, nu de Champions League. E un jucător de care Galatasaray se interesează, dar pentru care nu a făcut nicio ofertă. FCSB mi-a dat exclusivitate de 10 milioane şi 9.999.999 nu acceptă. Încerc să-l fac pe 10 milioane de euro. Dacă nu, altă dată. Acum, nu ştiu dacă se poate face transferul. Am vorbit cu preşedintele şi mi-a spus că până pe 15 septembrie e timp. Până atunci, îşi rezolvă problemele, scapă de jucătorii cu salarii mari. Nu ştii niciodată ce se întâmplă în mercato.

Nu pot să-l conving eu pe Gigi Becali. Când discuţiile încep să fie serioase... Dacă eu le-am trimit ce mi-a dat clubul, ei analizează. Dacă vor face o ofertă, mi-o vor face sau clubului şi atunci vor negocia", a declarat agentul pentru Realitatea TV

Cifrele transferului lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray

"Când eu făceam transferuri pe bandă rulantă, era altceva. Mă ajuta naţionala, se calificau la EURO, la Campionatul Mondial. Acum, preţurile s-au mărit, dar nu avem jucători care fac faţă la echipele naţionale sau de club. Ăsta e handicapul. Le spun că împreună vom juca pentru viitorul lor, pentru viitorul clubului. Avem jucători talentaţi, care promit. Cicâldău câştigă milioane la Galata, are clauză de 25 de milioane de euro, dar trebuie să dea randament ca să rezist şi eu. Vedem dacă Cicâldău va avea şanse după 15 august. Craiova a cerut 8 milioane, Galata a dat 4.5 milioane şi au ajuns la mijloc (n.r. - 6.5 milioane de euro)", a adăugat Ioan Becali. 

 

Afla mai multe despre: fatih terimgalatasarayolimpiu morutanfcsbgigi becaligiovanni becali 

viewscnt
Articole similare