Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali aruncă "bomba". Chivu ar putea să antreneze în România: "Probabil ar studia mai bine oferta asta!"

Giovanni Becali aruncă "bomba". Chivu ar putea să antreneze în România: "Probabil ar studia mai bine oferta asta!"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional român, Cristian Chivu, este în prezent antrenor la echipa U19 a lui Inter Milano, club alături de care a reuşit să câştige Champions League în 2010.

În urmă cu o săptămână au apărut mai multe informaţii conform cărora fostul fundaş român ar fi fost dorit de Petrolul Ploieşti, după ce echipa s-a desparţit de Viorel Moldovan. Impresarul jucătorului, Giovanni Becali, a negat acest zvon şi a spus că fostul fotbalist de la Ajax trebuie să continue in Italia.

Recent, omul care s-a ocupat de mutarea lui Dennis Man la Parma a afirmat că fostul fundaş al naţionalei aşteaptă oferte din Italia, dar nu ar refuza nici un club cu pretenţii din România unde ar avea un viitor frumos.

"Cristi Chivu a fost tot timpul contactat de la Federaţie a venit la tineret sau la U19 sau alte echipe şi a refuzat. Cristi Chivu aşteaptă o ofertă din Italia, de la echipa echipa la care antrenează, de la Inter Primavera. Sau, dacă nu, la o altă echipă din Italia. Dar, probabil, vreo echipă din România, cu pretenţii de a avea un viitor frumos, probabil că ar studia bine", a declarat Giovanni Becali pentru Look Sport.

Cristian Chivu a jucat 169 de meciuri în tricoul lui Inter Milano. El a reuşit să înscrie 3 goluri şi a oferit 7 pase decisive.

Afla mai multe despre: cristian chivugiovanni becaliromaniaantrenor 

viewscnt
Articole similare