Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali confirmă transferul verii: ”Borza, la Rapid”. Ce urmează pentru tânărul jucător | EXCLUSIV

Giovanni Becali confirmă transferul verii: ”Borza, la Rapid”. Ce urmează pentru tânărul jucător | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Andrei Borza este tot mai aproape de Rapid.

Dan Şucu şi Gheorghe Hagi s-au întâlnit şi s-au pus de acord pentru transferul lui Andrei Borza. 

Farul va încasa un milion de euro pentru Andrei Borza. De asemenea, clubul lui Gică Hagi păstrează 15% din drepturile federative ale jucătorului, anunţă Prosport.

Giovanni Becali a fost contactat de Orange Sport şi a confirmat discuţia dintre cele două părţi. Anunţul a fost făcut de Ioan Becali. Acesta a spus că jucătorul a acceptat contractul propus de giuleşteni.

”Treaba e simplă. Cluburile trebuie să se pună de acord. Clubul Farul prin Gica Hagi m-a anuntat. Rapid i-a anunţat pe Farul dacă poate să contacteze jucătorul . M-au contactat pe mine, ne-am pus de acord acum urmează să se pună cluburile de acord.

(n.r. V-a accepta Gica Hagi oferta Rapidului?) Asta este problema intre cluburi. Eu cu jucătorul m-am pus de acord.

(n.r.) Suma de transfer pe care o cere Hagi.... Nu stiu, nu stiu. Vorbiţi cu dansul şi cu cei de la Rapid”, a declarat Giovanni Becali pentru Orange Sport. 

Duminică seară, Rapid a suferit o înfrângere ruşinoasă pe teren propriu contra Petrolului Ploieşti, 0-2. Golurile nu au fost marcate de jucătorii lui Florin Pîrvu, pentru că Răzvan Oaidă (25 ani) şi Borja Valle (31 ani) l-au învins pe Horaţiu Moldovan (25 ani), în minutele 63 şi 90+5.

Afla mai multe despre: andrei borzagiovanni becalifarulrapid 

viewscnt
Articole similare