Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali crede că Dinamo ar trebui să se mulţumească cu mai puţini bani pentru Sorescu: ”Şi-ar îmbunătăţi situaţia financiară, dar exagerează”

Giovanni Becali crede că Dinamo ar trebui să se mulţumească cu mai puţini bani pentru Sorescu: ”Şi-ar îmbunătăţi situaţia financiară, dar exagerează”

Transferuri

Comentarii

Odată cu plecarea lui Moruţan la Galata, Giovanni Becali a discutat despre plecările altor râvniţi jucători români, printre care şi Deian Sorescu, deşi dinamovistul nu este reprezentat de acesta.

Giovanni Becali a reprezentat cei mai mari jucători români ai ultimilor 30 de ani. Impresarul este cunoscut în întreaga lume a fotbalului şi a colaborat cu cluburi precum FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea sau Juventus la cariera sa.

Unul dintre cei mai recunoscuţi impresari români, Giovanni Becali reprezintă multe dintre valorile ţării, dar nu şi pe Deian Sorescu. Însă, odată cu transferul lui Moruţan la Galata, vărul lui Gigi Becali a fost întrebat despre plecarea lui Sorescu de la Dinamo, dar impresarul nu a putut oferi multe detalii. Însă, Giovanni consideră că Dinamo ar trebui să se resemneze cu o sumă mai mică pentru Sorescu decât cea dorită.

Giovanni Becali crede că Dinamo ar trebui să se mulţumească cu mai puţini bani pentru Sorescu

”Nu, Sorescu nu e reprezentat de noi. Îmi pare rău, aş fi vrut să îl reprezint pe Sorescu, e un jucător extraordinar. Nu înţeleg de ce Dinamo nu îşi îmbunătăţeşte situaţia economică cu 600-700 de mii şi exagerează, dar e problema lui şi a impresarului lui”, a declarat Giovanni Becali.

Problemele financiare din Ştefan cel Mare sunt bine cunoscute, iar Sorescu este ultimul jucător cu o reală valoare rămas în lot. Conducerea doreşte să îl vândă pentru a mai aduce fonduri importante în club, însă preţul cerut de ”câini” este prea mare pentru orice pretendentă.

Afla mai multe despre: deian sorescugiovanni becalidinamo 

viewscnt
Articole similare