Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali dă de pământ cu naţionala olimpică a României: ”După victoria cu Honduras, atâta bucurie n-am văzut. Acum au luat patru, nu mai fac hora” | EXCLUSIV

Giovanni Becali dă de pământ cu naţionala olimpică a României: ”După victoria cu Honduras, atâta bucurie n-am văzut. Acum au luat patru, nu mai fac hora” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala olimpică a României a pierdut al doilea meci din grupele turneului final, fiind distrusă cu 0-4 de Coreea de Sud.

Naţionala României debutase cu dreptul la Jocurile Olimpice, după ce trecuse cu 1-0 de Honduras. Deja victoria a fost una chinuită, punctele le aparţineau ”tricolorilor”, astfel că prestaţia putea fi uitată. Însă, la al doilea meci, dezastrul a lovit.

Coreea de Sud a demolat echipa lui Rădoi, cu scorul de 0-4, şi a pus în real pericol şansele naţionalei de a se califica în sferturi. Căpitanul Marius Marin a început înfruntarea cu un autogol, în timp ce Ion Gheorghe a fost eliminat înainte de pauză, pentru două cartonaşe galbene, într-o zi neagră pentru fotbalul românesc.

Giovanni Becali dă de pământ cu naţionala olimpică a României

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Telekom Sport, Giovanni Becali a discutat despre prestaţia ”tricolorilor”. Impresarul nu i-a menajat pe jucătorii noştri, pe care i-a criticat dur pentru atitudinea demonstrată în ultimele zile, înainte de a sugera că naţionala este departe de a reuşi să se ridice din nou la un nivel înalt.

”După victoria cu Honduras, atâta bucurie n-am văzut... Am crezut că s-a jucat finala. Dacă n-avem modestia asta a rezultatelor, n-o să ajungem niciodată nicăieri. Acum au luat patru goluri, nu mai fac hora, nu se mai bucură? În fine...

Noi avem nevoie de cel puţin 12-15 jucători care să joace la cluburi mari în afară ca să recuperăm naţionala. M-am simţit atât de neputincios după meciul cu Honduras. Ce-ai făcut, mă, frate, ai câştigat un meci printr-un autogol?”, a declarat Giovanni Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăjocurile olimpiceolimpiadăromânia tokyoromânia coreea de sudgiovanni becali 

viewscnt
Articole similare