Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, dezamăgit de prestaţia lui Florinel Coman din dubla cu Nordsjaelland: ”5.000.000 de euro? Sunt bani foarte mulţi”

Giovanni Becali, dezamăgit de prestaţia lui Florinel Coman din dubla cu Nordsjaelland: ”5.000.000 de euro? Sunt bani foarte mulţi”

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman a avut o prestaţie foarte ştearsă în ”dubla” cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar al Conference League, iar impresarii veniţi să-l vadă la lucru n-au fost impresionaţi deloc.

Giovanni Becali l-a lăudat pe Florinel Coman pentru modul în care acesta evoluează în Superligă, însă ar fi vrut ca această formă să fie continuată şi-n meciurile europene, unde intensitatea este una mai mare.

Giovanni Becali, după Nordsjaelland - FCSB 2-0: ”Asta e problema fotbalului românesc”

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5.000.000 de euro, o sumă foarte accesibilă pentru echipele importante ale Europei, însă, în acest moment, nicio echipă nu pare dispusă să dea aceşti bani pentru fotbalistul de la FCSB.

Mai ales după ”dubla” extrem de modestă contra danezilor de la Nordsjaelland, unde nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Chiar dacă nu a confirmat în meciurile europene, Giovanni Becali consideră că Florinel Coman mai are şanse de a prinde un transfer ”afară”, în următoarea perioadă, dacă îşi va ridica nivelul de joc.

Florinel Coman este un jucător extraordinar la noi în campionat. Superb.

Problema este că trebuie să fii extraordinar şi în contactul cu... Bă, am avut contact cu Danemarca, nu cu Italia, Anglia, Franţa sau Portugalia. Aici e problema fotbalului românesc.

(n.r. - despre clauza de reziliere a lui Coman, de 5 milioane de euro) Sunt bani foarte mulţi. Numai că nu contează pentru văr-miu pentru că are destui. Ce-a fost, n-are să mai fie. Aşa zicea un prieten, evreu.

Conta să joace bine Coman şi-n dubla asta. Mai are şanse la echipa naţională. Mai are şanse la anul, să ia FCSB campionatul, să meargă în Champions League. Măcar să rămână în Europa League, să meargă în grupe. N-ai ce să faci”, a declarat Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: giovanni becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare