Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali dezvăluie ce şanse are Moruţan să i se alăture lui Cicâldău la Galatasaray: ”Am stat toată noaptea cu Fatih Terim” | EXCLUSIV

Giovanni Becali dezvăluie ce şanse are Moruţan să i se alăture lui Cicâldău la Galatasaray: ”Am stat toată noaptea cu Fatih Terim” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Giovanni Becali a discutat despre un potenţial transfer al lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Alexandru Cicâlău şi-a completat transferul la Galatasaray, după săptămâni bune în care se specula că Moruţan sau Stanciu vor ajunge în Turcia. Însă decarul Craiovei este cel care a ajuns la Istanbul, pentru suma de 6,5 milioane de euro, plus bonusuri.

Transferul lui Stanciu la echipa pregătită de Fatih Terim a picat definitiv, aşa cum anunţa şi preşedintele Slaviei, dar Moruţan încă ar putea ajunge în Turcia. Însă, conform lui Giovanni Becali, turcii nu sunt interesaţi de serviciile sale.

Giovanni Becali dezvăluie ce şanse are Moruţan să i se alăture lui Cicâldău la Galatasaray

Impresarul a dezvăluit că antrenorul Galatei nu l-a întrebat de fotbalistul FCSB-ului, deşi ar fi avut şansa să o facă.

”Nici n-am venit bine din Turcia şi am auzit că Galatasaray îl vrea pe Moruţan. Păi dacă îl voiau pe Moruţan, eu am stat toată noaptea cu Fatih Terim, nu îmi spunea mie Fatih Terim?”, a declarat Giovanni Becali, pentru Telekom Sport.

În vârstă de 22 de ani, Olimpiu Moruţan se află la FCSB de trei sezoane. În timpul petrecut la formaţia lui Gigi Becali, mijlocaşul ofensiv a contrbuit 13 goluri şi 30 de pase decisive în 102 apariţii, ridicând Cupa României în 2020.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţantransfer moruţanmoruţan galatafcsbgiovanni becali 

viewscnt
Articole similare