Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, dezvăluiri despre fotbalistul care se află în curtea lui Gigi Becali! ”Acest jucător e pe buzele multor manageri care decid!” Ce a spus fostul impresar

Giovanni Becali, dezvăluiri despre fotbalistul care se află în curtea lui Gigi Becali! ”Acest jucător e pe buzele multor manageri care decid!”  Ce a spus fostul impresar

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali, fost impresar, a vorbit despre viitorul unui jucător din curtea lui Gigi Becali.

Octavian Popescu este unul dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1. Fotbalistul şi-a făcut repede simţită prezenţa la FCSB, iar sezonul trecut, Toni Petrea s-a bazat în multe meciuri pe el, mai ales după ce Dennis Man s-a transferat la Parma.

Giovanni Becali consideră că Popescu va ajunge un mare fotbalist, deoarece are toate calităţile necesare pentru a realiza acest lucru. Mai mult decât atât, fostul impresar crede că Gigi Becali va primi o ofertă de 25-30 de milioane de euro pentru transferul lui Octavian Popescu. 

”Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire, e la Steaua. Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari, i-au şi reuşit şi până acum şi sper să îi reuşească şi cu Popescu. Am avut ofertă de 13 milioane! Ofertă pe care orice alt club din România o accepta.

Să vedem când va veni una de 25 de milioane de euro!

Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 de milioane de euro ce va zice, sau de 30 de milioane. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid. Viitorul joacă în favoarea lui, dar trebuie să îşi dea seama că trebuie să mai dea mai mult, mai mult”, a declarat Giovanni Becali, la Antena Sport.

Octavian Popescu a fost transferat de FCSB, vara trecută, liber de contract, de la Universitatea Craiova. În sezonul trecut, el a reuşit 4 goluri şi 8 pase decisive în cele 34 de partide jucate. Jucătorul FCSB-ului este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,2 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: octavia popescu-giovanni becali-fcsb 

viewscnt
Articole similare