Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali îi linişteşte pe suporterii lui Dinamo. Ce anunţ a făcut fostul impresar

Giovanni Becali îi linişteşte pe suporterii lui Dinamo. Ce anunţ a făcut fostul impresar

Campionate

Comentarii

Giovanni Becali le-a transmis bulgarilor că Levski Sofia nu va transfera în această iarnă niciun jucător de la Dinamo. În ultima perioadă au apărut zvonuri cum că echipa bulgară ar fi interesată de Montini, Denis Ciobotariu şi Alexandru Răuţă.

Din vară, agenţia lui Giovanni Becali se ocupă de managementul sportiv al lui Levski Sofia. Asta înseamnă că el controlează transferurile făcute de fosta campioană a Bulgariei. În ultima vreme au apărut zvonuri cum că Giovanni Becali va încerca în iarnă să-i transfere pe Montini, Ciobotariu şi Răuţă la Levski Sofia. Fostul impresar neagă însă că ar avea loc o astfel de afacere:

”Levski nu va lua jucători de la Dinamo. Nu există aşa ceva. Nimeni nu caută să facă un astfel de transfer. Este vorba despre speculaţii şi niciun jucător nu va veni de la Dinamo, aşa cum se presupune. Levski are o echipă bună, cu jucători puternici. Are nevoie de una-două completări, dar vom vedea ce se va întâmpla. Cel mai important, echipa continuă să funcţioneze bine în lupta pentru titlu sau cel puţin pentru locul doi. Lucrurile merg bine acum”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Sportal.bg.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare