Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, răspuns clar despre viitorul lui Dennis Man: „Parma mi-a transmis asta!”

Giovanni Becali, răspuns clar despre viitorul lui Dennis Man: „Parma mi-a transmis asta!”

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali a oferit noi detalii despre viitorul lui Dennis Man la Parma.

Giovanni Becali, răspuns clar despre viitorul lui Dennis Man: „Parma mi-a transmis asta!”

Impresarul a anunţat că Parma îşi doreşte ca Dennis Man să rămână la echipă, având în continuare încredere de plină în serviciile sale.

„După un gol marcat de Dennis Man cu călcâiul, am fost anunţat de către noul director general de la Parma, fostul director general al celor de la Club Brugge, să nu mai caut.

Să nu mai vorbesc cu nicio echipă interesată de Dennis Man, pentru că nu este transferabil. În acest moment şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân ambii cu câte doi ani de contract, au ocazia să demonstreze ce pot intra în Serie A.

Toată situaţia va fi sub controlul meu şi al lor pentru viitor. Dacă Parma promovează, iar ei rămân cu câte un an de contract, vă daţi seama că preţurile rămân la jucători”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Nicolae Stanciu, prima reacţie după transferul la Damac: „V-aş ruga să respectaţi asta!”

Nicolae Stanciu (30 de ani) a oferit prima reacţie după ce s-a transferat la Damac, în Arabia Saudită.

După ce a făcut senzaţie în China, unde a reuşit să câştige titlul alături de Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu a schimbat echipa şi cultura, ajungând în Arabia Saudită, la Damac.

Prezent la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre România şi Israel, mijlocaşul a fost întrebat despre acest subiect, însă a preferat să nu facă niciun comentariu momentan, mintea sa fiind doar la meciul echipei naţionale.

„V-aş ruga să-mi respectaţi decizia, de nu a vorbi despre acest lucru (n.r. transferul la Damac). Îmbrac acest tricou în momentul de faţă, nu aş vrea să vorbesc despre asta acum. Cu cel mai mare drag, după meciul naţionalei, voi vorbi şi despre subiectul ăsta", a spus Nicolae Stanciu, la conferinţa de presă dinaintea meciului România - Israel.

Afla mai multe despre: dennis mangiovanni becaliparma 

viewscnt
Articole similare