Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali reacţionează în stilul său caracteristic: ”Vai de capul lor!”. Impresarul, scos din sărite de fotbaliştii din Liga 1

Giovanni Becali reacţionează în stilul său caracteristic: ”Vai de capul lor!”. Impresarul, scos din sărite de fotbaliştii din Liga 1

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a criticat felul în care jucătorii din România s-au raportat la regulile menite să împiedice răspândirea noului coronavirus în fotbal.

Impresarul i-a dat ca exemple pozitive pe Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic şi Lionel Messi. Giovanni Becali a vorbit despre comportamentul profesionist al acestora, care s-au concentrat să se ferească de orice pericol pentru a duce la final actualul sezon în campionatele în care activează.

”Merg pe mâna lui Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, oameni care sunt miliardari şi au avioane private, ce vor ei. Se antrenează, au stat în carantină, au stat cu familia. Au zis că în timpul pandemiei să termine campionatele, să devină golgheteri. Ai noştri, vai de capul lor. În loc să zică că mai au o lună şi să nu ia gripa de undeva. Au sărit toţi, că de ce să stea în cantonament. Eu dacă eram patron, le ziceam ălora care nu voiau să stea, la revedere. Unul a venit şi i-a infectat pe ceilalţi.

Dacă n-am avut viaţa asta sportivă a miliardarilor… ai noştri cu câteva zeci de mii n-au înţeles… n-am ce să le fac. Dan Petrescu a mers pe încredere. Unul din echipă a mers la terasă. Un jucător profesionist nu merge la terase. Poftim! I-aţi văzut pe Ronaldo şi pe Messi undeva? Ce, ai noştri, nu puteau să închirieze o vilă cu 1000 de euro şi să stea cu copiii la munte? Din păcate, asta e mentalitatea, de asta suntem unde suntem”, a spus Giovanni Becali, la prosport.ro.

Afla mai multe despre: giovanni becalicoronavirusliga 1 

viewscnt
Articole similare