Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni l-a dat de gol pe Gigi Becali! Fotbalistul de la U Craiova pe care-l doreşte finanţatorul FCSB: "Le dă 5 milioane cash"

Giovanni l-a dat de gol pe Gigi Becali! Fotbalistul de la U Craiova pe care-l doreşte finanţatorul FCSB: "Le dă 5 milioane cash"

FCSB

Comentarii

Impresarul Ioan Becali a dezvăluit că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, ar fi dispus să cheltuie o sumă record pentru transferul lui Valentin Mihăilă. Totuşi, omul de afaceri e descurajat de preţul mare cerut de olteni.

U Craiova are doi jucători pe care Gigi Becali a pus ochii. Este vorba despre Alexandru Cicâldău şi Valentin Mihăilă, care sunt doriţi de cluburi importante din străinătate. Primul a fost dorit imediat după EURO U21 2019, în timp ce pentru al doilea omul de afaceri e pregătit să pună 5 milioane de euro pe masă:

"Dacă vor cei de la Craiova 5 milioane pe Mihăilă, Gigi Becali le dă 5 milioane cash şi le dă şi 10% dintr-un viitor transfer. Dar Craiova vrea şi ea 12-13 milioane pe Mihăilă. Îi place de el. Le place multora de Mihăilă. Şi mie îmi place. Are nevoie să mai crească”, a spus Giovanni Becali pentru ProSport. 

Valentin Mihăilă este dorit de Villarreal. Spaniolii sunt specializaţi în transferuri de tineri fotbalişti de perspectivă

Presa spaniolă scrie că Villarreal îl monitorizează pe Mihăilă. Clubul spaniol este recunoscut pentru atenţia pe care o acordă tinerilor fotbalişti şi, nu de puţine ori, preşedintele Fernando Roig a investit sume serioase în fotbalişti de mare perspectivă.

”El Submarino Amarillo” mai are sub contract un tânăr fotbalist român. Este vorba despre internaţionalul de tineret Andrei Raţiu, cel despre care se spune că va primi o nouă înţelegere din partea clubului spaniol.

Afla mai multe despre: valentin mihailagigi becalitransferu craiova 

viewscnt
Articole similare