Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Girona - Real Madrid se joacă duminică de la 23:15, în direct la Telekom Sport 3

Girona - Real Madrid se joacă duminică de la 23:15, în direct la Telekom Sport 3

Real Madrid

Comentarii

Prima deplasare a madrilenilor în Catalunya în acest sezon are loc duminică. De la 23:15 în direct la Telekom Sport 3 se joacă partida dintre Girona şi Real Madrid, un prim test dificil pentru noul antrenor al madrilenilor în campionat.

Prima deplasare a Madridului din acest sezon nu este deloc una facilă. Girona este un rival de calitate atunci când joacă pe teren propriu, iar noul antrenor Eusebio are capacitatea de a-şi motiva şi pregăti echipele foarte bine pentru meciurile mari.

  • LIVE | Girona - Real Madrid, duminică de la 23:15, în direct la Telekom Sport 3

Un adept al posesiei, la fel ca şi omologul său de pe banca Realului, Eusebio schimbă destul de des sistemele de joc din 3-4-3 în 4-5-1 cu Marc Muniesa în rol cheie. Fundaşul crescut de Barcelona devine de multe ori fundaş central şi îi permite celuilalt lateral să acopere un întreg flanc, echipa trecând astfel de la 4-5-1 la 3-4-3. Este unul dintre detaliile care ar putea surprinde Realul în partida de duminică. O altă surpriză ar putea fi utilizarea lui Patrick Roberts, uriaşul talent britanic împrumutat de Girona de la Manchester City.

La madrileni, Lopetegui a impresionat în primul joc de campionat cu un ameţitor 78% în dreptul posesiei din partida cu Getafe. Cu siguranţă la Girona va fi dificil să atingă acelaşi procentaj, dar aproape sigur Madridul va avea iniţiativa, iar Girona va accepta rolul de speculant. Va fi interesant de văzut daca Julen Lopetegui îl va folosi pe Luka Modric din primul minut, mai ales că playmaker-ul croat nu pare încă 100% apt din punct de vedere fizic.

  • LIVE | Girona - Real Madrid, duminică de la 23:15, în direct la Telekom Sport 3

În cazul în care va juca titular lângă Modric şi Casemiro, duelul său cu David Timor de la Girona ar putea fi un detaliu cheie al meciului. La madrileni în schimb, presa spaniolă scrie că va debuta ca titular belgianul Thibaut Courtois.

Ultima dată când cele două formaţii s-au întâlnit pe Estadio Montilivi, Girona a reuşit să câştige în mod surprinzător în faţa formaţiei lui Zinedine Zidane.

Formaţii probabile:

Girona (4-5-1): Bono - Porro, Juanpe, Espinosa, Muniesa - Timor - Portu, Granell, Garcia, Borja - Stuani

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Benzema, Isco

Afla mai multe despre: real madridgironaprimera divisionla ligalive 

viewscnt
Articole similare